PDA

Tüm Versiyonu Göster : 2009 Zeus Helmet'ten Süper Yenilikler

ulas
10-10-08, 10:34
Merhaba Arkadaşlar,

Zeus Helmetin 2009 modellerinde inanılmaz yenilikler var.

Full Face
Moduller
Jet

modellerinde içten güneş vizörü kullanılıyor.

Fiyatlar bir çok kask firmasını kızdıracağa benziyor.

http://www.mototr.com/Custom/MotoTR/di_er/zeus_vizorlu%20copy.jpg

Ful Face kasklarda güneş vizörü kullanan sadece bir kaç firma var. Bunlardan birisi de Zeus Helmet firması.

İntermot 2008 fuarında ( Bu hafta baslayan ) ilk kez sergilenen modeller çok konuşulacak gibi gözüküyor.

FERHAT
10-10-08, 10:49
Gerçekten çok başarılı kasklar yeni sezona anlaşılan eksiksiz giriyor...

oka
10-10-08, 12:25
Fiyatlar nasıl acaba.

Recep.Varlı
10-10-08, 12:45
ulaş birde fyatlarıyla bizi bilgilendirseydin daha iyi olurdu:)

ulas
10-10-08, 12:54
Bu kaskların en büyük özelliği fiber glass olmalarıdır. Muadilleri 2-3 kat fiyatına satılıyor. 1200 A modeli benim favorim hem full face hem de güneş vizörlü.

Bu modellerin güneş vizörlerini yandaki aparatı sayesinde istediğiniz zaman ileri geri iterek güneş vizörünü devreye sokuyorsunuz.

Uluslararası Fiyatları ki Türkiye'de aynı olur

1200 A modeli carbon fiber glass 199 Euro Full Face ilk kask

608 A modeli Carbon Fiber Glass 129 Euro Jet ( İlk Karbon acık kask )

3600 A modeli Carbon fiber glass 199 Euro Moduller Çenesi açılır kask

Metin
10-10-08, 13:16
Neden bunlar ben kaskı aldıktan sonra oluyor hep yaw...Kıramadım şu şanssızlığımı gitti...

Recep.Varlı
10-10-08, 13:28
teşekkür ederim avrupa yakasına benim showrooma getirtemeyiz dimi ulaş? yada adresini verirsen hem tanışmış hem mekanı görmüş hemde nescafe üçü bir aradanı içmiş olurum:D

ulas
10-10-08, 13:31
teşekkür ederim avrupa yakasına benim showrooma getirtemeyiz dimi ulaş? yada adresini verirsen hem tanışmış hem mekanı görmüş hemde nescafe üçü bir aradanı içmiş olurum:D

Ben de tanışmak isterim tabi ne demek. Benim olduğum yer Bağdat Cad No:9-A Kızıltoprak. Her zaman beklerim. Senin mekan neresi.

Recep.Varlı
10-10-08, 15:03
bende salcano bisiklet ve motosiklet showroom satış sorumlusuyum bayrampaşada yolun buralara düşerse bende beklerim hocam

ulas
10-10-08, 15:10
bende salcano bisiklet ve motosiklet showroom satış sorumlusuyum bayrampaşada yolun buralara düşerse bende beklerim hocam

Memnuniyetle gelirim... Bu arada memnun oldum

Recep.Varlı
10-10-08, 15:30
Memnuniyetle gelirim... Bu arada memnun oldum

abicim lafta kalmasın:) aksesuar konusunda yardımını alabilirim bende bu arada cumartesileri kadıköyde sahne alıyorum olmadı orda birşeyler ısmarlarım ödeşiriz:)