PDA

Tüm Versiyonu Göster : kültürlerin aydınlıkla bulustugu ılkler memleketi burhaniye

selcukkoray
26-03-09, 12:49
selamlar tum forum kullanıcıları bahar aylarının gelmesıyle tum motorcuların kanı kaynamaya baslamıstır benım oldugum gıbı size balıkesirin burhaniye ilçesinden yazıyorum tüm balıkesir çevresinde yaşayan motorsiklet tutkunlarını burhaniye -ören turuna davet ediyorum bu güzellikleri görmeniz ve buradaki motor tutkunlarıyla tanısmanız ve güzel bir bahar etkinliği için ne dersizin zaman olarak bu konuda bana ulasan arkadasların ortak kararıyla olacaktır şimdiden herkese selamlar burhaniyeye bekliyoruz.....:)

Recep.Varlı
26-03-09, 13:17
selçuk bir ayvalıklı olarak komşu burhaniyeye sevgiler hele ören yokmu... ne günlerdi ;)

mehmet topal
04-04-09, 09:50
selam dostum ben ızmır dem memet blksr ıvrındı lıyım burhanıye gezısı duzenlenecek olursa lutfen haberım olsun tesekkurler

Goktug.Uguz
04-04-09, 09:54
ören gercekten güzel bir yer

selcukkoray
08-04-09, 12:30
arkadaşlar bu konuya mesaj atan arkadaşlarla konusulup bır gun belırlenıp gezı yapılacaktır herkesı davet edın

onder.yildirim
08-04-09, 13:00
burhaniye örende tatil yapmış biri olarak gerçekten cennet oralar insanı havası suyu zeytini zeytin yağı herşeyi harika bu yazda inşallah ailecek altınoluktayız 2. gidişimiz olacak...:)

onder.yildirim
08-04-09, 13:01
ayrıca motorumu alınca eğer bir tur düzenlersek ben gelirim şimdiden ismimi yazın...:)

ANIL
08-04-09, 18:28
selamlar tum forum kullanıcıları bahar aylarının gelmesıyle tum motorcuların kanı kaynamaya baslamıstır benım oldugum gıbı size balıkesirin burhaniye ilçesinden yazıyorum tüm balıkesir çevresinde yaşayan motorsiklet tutkunlarını burhaniye -ören turuna davet ediyorum bu güzellikleri görmeniz ve buradaki motor tutkunlarıyla tanısmanız ve güzel bir bahar etkinliği için ne dersizin zaman olarak bu konuda bana ulasan arkadasların ortak kararıyla olacaktır şimdiden herkese selamlar burhaniyeye bekliyoruz.....:)

Aramıza Hoş geldiniz..