Tüm Versiyonu Göster : ybr 125 kullanım klavuzu turkce
merhaba arkadaşlar,
yamaha'nın bırcok modelının TR kullanım klavuzunu sızınle paylasabiliriz ihtiyacı olan motosikletforumdan bize ulasabilir. BAYDAR TİCARET - ANKARA hoscakalın.
Harika bir eklenti olmuş tebrikler + puan ;)
Tebrikler bu kitapçık hep konuşuluyordu
merhaba arkadaşlar,
yamaha'nın bırcok modelının TR kullanım klavuzunu sızınle paylasabiliriz ihtiyacı olan motosikletforumdan bize ulasabilir. BAYDAR TİCARET - ANKARA hoscakalın.
Bir gün sizden bir motosiklet alacağım. Ulaş Bey bütün modellerin olduğunu söylüyor chopperdan raceinge geçeceğim o zaman ben ve hevale bir jest yaparsınız artık.
heval mt03 ü kafaya takmış ben de r6 :)
Güzel bir bilgi benim işime yaramasa da eminim bir çok kişiye ışık tutacaktır
Pelincim gel sana da bir tane mt03 alalım :D tin tin gezeriz..
bu daha güzel olmuş rapidshare'de bazen kırılabiliyor, daha faydalı olacağına eminim. ellerinize sağlık.
Bir gün sizden bir motosiklet alacağım. Ulaş Bey bütün modellerin olduğunu söylüyor chopperdan raceinge geçeceğim o zaman ben ve hevale bir jest yaparsınız artık.
heval mt03 ü kafaya takmış ben de r6 :)
kapımız her zaman sizlere acık, elbette yardımcı olur jest yaparız yeterki bizi tercih edin.
kapımız her zaman sizlere acık, elbette yardımcı olur jest yaparız yeterki bizi tercih edin.
Teşekkür ederiz.. Peki sanırım siz Ankara'dasınız nasıl olacak. Biz de isteriz Ulaş Bey'in abisinden almayı.
Benim planım yaza doğru bir tane mt03 almak. Pelin R6 istiyor ama ben onun da Mt03 almasını istiyorum.
Ayrıca sizinle tanıştığımıza da forum adına sevindik.
Teşekkür ederiz.. Peki sanırım siz Ankara'dasınız nasıl olacak. Biz de isteriz Ulaş Bey'in abisinden almayı.
Benim planım yaza doğru bir tane mt03 almak. Pelin R6 istiyor ama ben onun da Mt03 almasını istiyorum.
Ayrıca sizinle tanıştığımıza da forum adına sevindik.
Hic sorun değil, motosikletlerinizi İstanbul'da teslim edebiliriz. Bende sizlerle aynı forum da olmaktan onur duyuyorum .Elimden geldiği kadar tüm motosilklet kullanıcılarına yardımcı olmaya çalısacagım. Hoşçakalın
Çok teşekkür ederim... Sizler gibi motosiklet sektöründen kişileri aramızdan görmekten asıl biz onore olduk
Buradaki ybr125 kılavuzu ile şimdiki ybr'ler uyuşmuyor bilginize. 2004 ve sonrası için bu kılavuz değişti.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.