Tüm Versiyonu Göster : 22.02.2008 Cuma Forum Buluşması
Merhaba Arkadaşlar,
Bu cuma yani 22 şubat 2008 Motosiklet Forum buluşması yapılacaktır.
Ferhat.Ulucan
18-02-08, 22:27
Ben, Hakanpegaso ve abdurrezzak abi ordayız.
Baska gelecek varmı bilmiyorum
:D
ben tam tekmil ordayım arkadaşlar allah'tan mani olmazssa , bakalım bu hafta kaç kişi olucaz en iyi tahmini yapana tatlı benden :p:p:p
forever motosikletforum
Ben 10 u geçeriz diye düşünüyorum ;)
Brezilyadan dönüşümde sorun çıkmazsa bende katılacağım, ama fazla kalabalık yapmayın ne olur, uğultuya gelemem:D:D
Eğer sayımız 10 u geçerse ben dondurmamı isterim karışmam bak!
Ferhat.Ulucan
18-02-08, 23:26
abdurrezzak abi üst limit 4 kişimi ? :D
10 kişiyi geçerse dondurma söz Ulaş hocam ben birazdaha iddalı olayım hadi 15 gelecek arkadaşlar hodrimeydan tatlı yiyen yokmu :D:D:D
Abi şu emniyetçiler gelmesin bence, herkes onlardan çekinip toplantıya gelmiyor.
Latif şu honda 450 yi getirde millete bir hava atalım ne dersin :D:D:D (plakası olanı)
Abd abi sen Türkiye'de değil misin? Gittin mi yoksa bir yerlere
motociklet
19-02-08, 00:04
Ben bir şey anlamadım Abdurrezak abinin değil mi Mado.. O brezilyadaysa siz her cuma oraya mı gidiyorsunuz :S.. Ne tatlısı ne dondurması onu da anlamadım. Sizi takip edemiyorum kusura bakmayın. Kafam karıştı
Şimdi geçen hafta toplanamadılar da 3 kişi çay içtiler yaa. Gurur yaptılar sanırım. Şimdi bir birleri ile iddea ediyorlar
serkanbike
19-02-08, 09:18
Büyük bir ihtimal ben de geleceğim
Ben bir şey anlamadım Abdurrezak abinin değil mi Mado.. O brezilyadaysa siz her cuma oraya mı gidiyorsunuz :S.. Ne tatlısı ne dondurması onu da anlamadım. Sizi takip edemiyorum kusura bakmayın. Kafam karıştı
motociklet hocam toplantılarımızı her cuma Abdülrezzak hocamın yerinde saat 20-22 arası yapıyoruz tatlı mevzusuda kendi aramızda yaptığımız bir espiri umarız senide aramızda toplantılarda görürüz selamlar
forever motosikletforum
Şimdi geçen hafta toplanamadılar da 3 kişi çay içtiler yaa. Gurur yaptılar sanırım. Şimdi bir birleri ile iddea ediyorlar
bizi yanlış anladınız galiba sevgili pelin gurur yada iddamız yok sadece espiri yapıyoruz kendi aramızda sadece forumu renklendirmek için umarım sizide toplantılarda aramızda görürüz sevgiler....
forever motosikletforum
evet arkadaşlar lütfen çekinmeyin ve buluşmalarımıza gelin ;)
Ferhat.Ulucan
19-02-08, 15:35
evet arkadaşlar lütfen çekinmeyin ve buluşmalarımıza gelin ;)
Abi ben utanıyorum, onun icin gelemeyebilirim ;)
tatlı mevzuuna bizde dahilmiyiz ? gerci benim tatlı ile pek aram yoktur ama :)
Sen tatlıyı kazan ben yerim :)
Ferhat.Ulucan
19-02-08, 15:41
Sen tatlıyı kazan ben yerim :)
Tamamdır hocam.
Tatlım senindir.
Tamamdır hocam.
Tatlım senindir.
tatlıyı kazanan yer bakalım kaç kişi gelicek hadi tahminler kesildi ?
Ferhat.Ulucan
19-02-08, 17:12
Bence 9 Kişi Gelecek
Hocam zaten amacımız kafa karıştırmak, nasıl becerebiliyormuyuz sence :D:D
Arkadaşlar Agcam hocamız da Malta adasına gidecekti. Çok güzel fikirler üretiyordu toplantılarımız kategorize ve plan programlı hale geliyordu, umarız bu haftada da gelir.
Abicim bu tatlı işinden dolayı bayanları tamamen kaçırmayalım, onların pek arası olmaz tatlılarla. Tecrübe konuşuyorrrr :D
Hakan bu numaraları kimse yutmuyor, ben Akmerkezin giriş vitrinini kiraladım ilan verdim toplantımıza katılacak bay ve bayanlar aranıyor diye, motorcu olmasada bisikletçi bile olabilir diye:D:D:D
Hakan bu numaraları kimse yutmuyor, ben Akmerkezin giriş vitrinini kiraladım ilan verdim toplantımıza katılacak bay ve bayanlar aranıyor diye, motorcu olmasada bisikletçi bile olabilir diye:D:D:D
Abdülrezzak hocam boynumuz kıldan ince sana karşı kıssadan hisse anlıyabilene
selamlar;)
forever motosikletforum
Ferhat.Ulucan
20-02-08, 18:10
Hocam zaten amacımız kafa karıştırmak, nasıl becerebiliyormuyuz sence :D:D
Arkadaşlar Agcam hocamız da Malta adasına gidecekti. Çok güzel fikirler üretiyordu toplantılarımız kategorize ve plan programlı hale geliyordu, umarız bu haftada da gelir.
Abicim bu tatlı işinden dolayı bayanları tamamen kaçırmayalım, onların pek arası olmaz tatlılarla. Tecrübe konuşuyorrrr :D
Abi onlarada light ürünler ikram ederiz.
Yeterki toplantıya katılsınlar
öner coskuner
20-02-08, 20:45
Yani bazi arkadaslarda bayagi sazan gibi atliyorlar.
Künefe yokmu?Heheheheh.
Pelinde gaz vermede iyi gidiyorda ,Mado ya girmek bayanlara yasak herhalde...
Yine cuma cok gelecek bayan arkadas var galiba:D:D:D:D
Ya Öner abi nerelerdesin :)
Gözüm seni arıyordu... Ben diyorum ki 10 kişi
Öner abi yaa ne gaza getircem milleti :)
Onlar zaten hep gazda.... Bence bu gidişle siz anca 7 kişi toplanırsınız...
Pelin hanım önemli olan kaç kişinin gelip gelmeyeceği değil esas olan bu foruma kimler neler katabilir saygılar.;)
forever motosikletforum
Ben Hakandan şüpeleniyorum, bayanlar gelmesin diye tatlı ödülü koyuyor, oh ne güzel sakin sessiz şöyle kafa dinlemek için :D:D
Arkadaşlar benim bir fikrim var. Bir hafta bu tarafta, bir hafta da rumeli yakasında toplanalım, hangi taraftan katılımcı fazla olursa onlara 10 puan bonus verelim.
Ben Hakandan şüpeleniyorum, bayanlar gelmesin diye tatlı ödülü koyuyor, oh ne güzel sakin sessiz şöyle kafa dinlemek için :D:D
Yapma Abdülrezzak abi sonra adımızı feministe çıkarıcan ben eşitlikten yanayım zaten bileniyorlar, şaka bir tarafa forumdaki arkadaşlarla tanışma şansımız sadece toplantı ve gezilerde olabildiği için sevgili arkadaşları aramızda görmeyi istiyoruz saygılar.....
forever motosikletforum
Arkadaşlar benim bir fikrim var. Bir hafta bu tarafta, bir hafta da rumeli yakasında toplanalım, hangi taraftan katılımcı fazla olursa onlara 10 puan bonus verelim.
ABD abi yapma gözünü seveğim. Yakında joker vadaaa falan da verirsin sen... Hava da güzel.. Her şey yolunda...
Latif.Korkmaz
22-02-08, 09:34
bir aksılık çikmasa orda sizlerle olmaya çalşiacam görüşmek üzere
bir aksılık çikmasa orda sizlerle olmaya çalşiacam görüşmek üzere
Latif hocam ekmek yok bize rota çıkarıcan pazar günki gezi için haberin olsun dimi ama...:D:D:D
forever motosikletforum
Benim dükkanın tadilatı halen devam ediyor. Gelin yardım edin akşama yetiştireyim :)
Ozgur.Baglama
22-02-08, 13:25
abiler yer uzak saat erken bi çözüm bulmak lazım normalde 22:00 da dükkanımı kapatıyorum oraya gelmem için 20:30 kapatıyorum 21:00 de orada oluyorum az oluyor ayrıca avrupa yakasından arkadaşlar varsa gelecek ben bakırköydeyim buluşup toplu gidelim derim nasıl olur..?
Orko karşısı için de sen bir yer belirle karşıdaki arkadaşlarla da siz buluşun.. Belli sayılara ulaştıktan sonra da ara ara hep beraber görüşelim
Ozgur.Baglama
22-02-08, 15:02
olur aslında ama ben vakitten yana problemliyim bi iki arkadaş bi araya gelip konuşsak iyi olur ama avrupa yakasında oturan kimseyi tanıyorum forumdan.haberleşelim her türlü uyar...
Ulaş hocaam sen yeterki söyle sana yardıma her zaman hazırız
Arkadaşlar, biraz önce Ulaş abimize uğradım, başı gerçekten belada, dükkanının arka kısmını da imparatorluğuna eklemiş, tadilatla uğraşıyor. Gerçekten zor işler, delmeler, kırmalar hilti sesleri toz duman, Allah kolaylık versin. Gerçekten zor işler.
Umarım en kısa zamanda tadilatı bitirirde yenilenmiş kocaman dükkanında satışlarını karını kat kat arttırır. Arkadaşlar rahatlayınca güzel bir çiçek yaptırıp ziyaretine gideriz artık, bizde görevimizi yapalım ne dersiniz.;)
toplantıda görüşmek üzere, bu güzel günü değerlendirelim.
Hayırlı uğurlu olsun Ulaş hocam kolay gelsin akşam bunu kutlarız ;)
Arkadaşlar hepinize bu güzel duygularınızdan dolayı teşekkür ederim.. Çok mutlu oldum...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.