PDA

Tüm Versiyonu Göster : Merhaba

Hakki Orun
25-08-09, 14:33
Herkese merhabalar. Ben de yarismaya Bakirkoyden katiliyorum, 62 yasindayim, uzun yol gezerim, esim bir kizim bir torunum var. Mimarim ama artik birakmak uzereyim. Dogma bugme Istanbulluyum.
Profil bolumune motorlarimin resimlerini koydum. Beklerim :)

Özgür
25-08-09, 14:34
hakkı bey foruma hoşgeldiniz.

EROL
25-08-09, 14:34
Hakkı hocam, Motosiklet Forum ailesine hoş geldiniz, şeref verdiniz iyi forumlar.

Bu arada biz sizinle yarışamayız, haaa yarışırız da daha kırk fırın ekmek yememiz lazım :)

Hakki Orun
25-08-09, 14:35
Tesekkurler Ozgur

Hakki Orun
25-08-09, 14:38
Hakkı hocam, Motosiklet Forum ailesine hoş geldiniz, şeref verdiniz iyi forumlar.

Bu arada biz sizinle yarışamayız, haaa yarışırız da daha kırk fırın ekmek yememiz lazım :)

Niye oyle dedin ki, sevgili Erol? Yarisiriz niye olmasin ama once egitim sonra yaris.:D Bak benim imzada yazili. Bu ehliyetlerle yillardir kendi kendimize ogrendigimiz motosiklet kullanimi ile ne kadar hata yaptigimizi biz de iki kardes egitim aldiktan sonra gorduk. O nedenle herkese mutlaka tavsiye ederim.

EROL
25-08-09, 14:40
Niye oyle dedin ki, sevgili Erol? Yarisiriz niye olmasin ama once egitim sonra yaris.:D Bak benim imzada yazili. Bu ehliyetlerle yillardir kendi kendimize ogrendigimiz motosiklet kullanimi ile ne kadar hata yaptigimizi biz de iki kardes egitim aldiktan sonra gorduk. O nedenle herkese mutlaka tavsiye ederim.

Eğitim şart diyoruz ve eğitim için elimizden gelini yapıyoruz hocam. Buyrun linkimiz http://www.motosikletforum.com/showthread.php?t=4446

erkan filizol
25-08-09, 14:43
Hoşgeldin Hakkı abi aramıza bende senin gibi yeniyim ama inan bana güzel bir yerdeyiz :)

ulas
25-08-09, 14:43
Hocam aramıza hoş geldiniz.

Metin
25-08-09, 14:44
Aramıza hoşgeldin Hakki abi...Bak alırım anahtarını ona göre...:):):) Keyifli forumlar abicim...:)

Şenol SEL
25-08-09, 15:01
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz

Bizde eğitime çok önem veriyoruz
Hatta bu hafta sonuda eğitimimiz var.Sizin gibi değerli ve eğitimli bir ağabeyimizi de aramızda görmekten şeref duyarım.

Hakki Orun
25-08-09, 15:09
Cocuklar durun biraz...Bir nefes alayim. harika bir karsilama ile aradan bir mesaji kacirip yazanin hatiri kalmasin diye hepinize tek tek cevap yazmaya ugrasiyorum, cunku hepiniz benim icin degerlisiniz. Yoksa benim burada ne isim var degil mi? :D

Lutfen beni yanlis anlamayiniz, direkt bu egitim konusuna girdim diye ama cok uzuluyorum yoldaki manzaralari gordukce. Ayrica Erolcugum gonderdigin linke baktim. Cok da sevindigimi yazdim.

Not: bir video ekledim gordunuzmu?

Fatih Benli
25-08-09, 15:12
Aramıza hoşgeldiniz.

Şenol SEL
25-08-09, 15:26
Cocuklar durun biraz...Bir nefes alayim. harika bir karsilama ile aradan bir mesaji kacirip yazanin hatiri kalmasin diye hepinize tek tek cevap yazmaya ugrasiyorum, cunku hepiniz benim icin degerlisiniz. Yoksa benim burada ne isim var degil mi? :D

Lutfen beni yanlis anlamayiniz, direkt bu egitim konusuna girdim diye ama cok uzuluyorum yoldaki manzaralari gordukce. Ayrica Erolcugum gonderdigin linke baktim. Cok da sevindigimi yazdim.

Not: bir video ekledim gordunuzmu?
Hocam videoyu izledim.Çok anlamlı mesajlar içeriyor.

Şahsen ben sizi yanlış anlamıyorum.bende aynen sizler gibi düşünüyorum.Bence çok güzel bir giriş yaptınız.Ben ve bir kaç arkadaşımda bu eğitim konusunda bazen can sıkıcı halde yazıyoruz.Bazı arkadaşlarımız sıkılıyor sık sık eğitimden bahsetmemize ama acı gerçeğimiz bu.Motosiklet kullanmayı çok basite alıyor bazılarımız.Bu da çok ciddi sorunlar çıkarıyor.

EROL
25-08-09, 15:41
Aramıza hoşgeldin Hakki abi...Bak alırım anahtarını ona göre...:):):) Keyifli forumlar abicim...:)

Metin hocam şu videoyu bi izlede, anahtarı alma konusunu bir daha düşün istersen :D:D:D

http://www.motosikletforum.com/showthread.php?t=4729

Hakki Orun
25-08-09, 16:06
Erol ya! Tam ters kose yapiyordum Metin'e Anattar konusunda olmadi! O burada onu yazarken ben o videoyu hazirladim. Nasil olsa gorup gelecekti buraya :D:D

Daha yeniyim dedim simdi almiyim anattarini, once bir goruselim, tanisalim dedim, hani videodan bile olsa:D:D

Valla cocuklar iyi oldu burasi bana. Almatada yagmur var ben de bunalmis evde oturmus, BMW forumlari diye ararken burayi buldum, nesem yerine geldi. Hepinizin de nesesi daima yerinde olsun.:)

Yanliz bir sorun var, yeni video koyacagim ama html code calismiyor, GVIDEO ya da login olamadim nedense? ne yapacagiz?

Erol Ceyhan
25-08-09, 16:19
Aramıza hoşgeldin hakkı abi çek bi sandalye:):)

Metin
25-08-09, 16:46
Metin hocam şu videoyu bi izlede, anahtarı alma konusunu bir daha düşün istersen :D:D:D

http://www.motosikletforum.com/showthread.php?t=4729

Seyrettim Erol hocam,ben o yolda şahsen o sürat ile gitmem,neme lazım...:)

EROL
25-08-09, 16:55

Bırak şimdi yolu molu hocam anahtar konusuna gelelim hala ısrarlımısın anahtarı almaya :):)

Metin
25-08-09, 16:55
Erol ya! Tam ters kose yapiyordum Metin'e Anattar konusunda olmadi! O burada onu yazarken ben o videoyu hazirladim. Nasil olsa gorup gelecekti buraya :D:D

Daha yeniyim dedim simdi almiyim anattarini, once bir goruselim, tanisalim dedim, hani videodan bile olsa:D:D

Valla cocuklar iyi oldu burasi bana. Almatada yagmur var ben de bunalmis evde oturmus, BMW forumlari diye ararken burayi buldum, nesem yerine geldi. Hepinizin de nesesi daima yerinde olsun.:)

Yanliz bir sorun var, yeni video koyacagim ama html code calismiyor, GVIDEO ya da login olamadim nedense? ne yapacagiz?

Ne işin var Almatada Hakki abicim...:) Kak tam pogoda,dojd idyot no nastroeniye v poryadke?...:):)

Hakki Orun
25-08-09, 17:12

Metin sen de ne vardi Hondanin nesi vardi? Anahtari gonderirsin bi zahmet tamam mi?:D Saka saka. Ben de bir CBF1000 vardi gormussundur fotolarin arasinda resmi var. Simdi ise 2 BMW kaldi geriye. Birini Kazakhstana getirmek istiyorum da nereden gececegime karar veremedim. Rusya uzerinden mi gitseeem, yoksa, Iran uzerinden mi?

Metin
25-08-09, 17:27
Metin sen de ne vardi Hondanin nesi vardi? Anahtari gonderirsin bi zahmet tamam mi?:D Saka saka. Ben de bir CBF1000 vardi gormussundur fotolarin arasinda resmi var. Simdi ise 2 BMW kaldi geriye. Birini Kazakhstana getirmek istiyorum da nereden gececegime karar veremedim. Rusya uzerinden mi gitseeem, yoksa, Iran uzerinden mi?

Tek başına mı gideceksin abi? Bana sorarsan Rusya üzerinden daha mantıklı gibi geliyor,hemde güzel kızlar görürsün,ama yinede sen daha iyi bilirsin abicim...:);)

ANIL
25-08-09, 19:13
Aramıza hoşgeldiniz..Keyifli forumlar..

Hakki Orun
25-08-09, 19:38
Tek başına mı gideceksin abi? Bana sorarsan Rusya üzerinden daha mantıklı gibi geliyor,hemde güzel kızlar görürsün,ama yinede sen daha iyi bilirsin abicim...:);)

Birkac arkadas var benimle gelmek isteyen ama son dakikada hersey degisebilir.

Vay Metin? Nereden geliyor bu Ruscanin kaynagi? Unas pogoda wabshe ploxa! Dosdik idyot.

Valla Rusyaya gecmek cok kolay. Samsundan gemiye doogru Sochi, oradan da yukari ama iste o yukari cikista bayagi sakat bolgelerden geciyorsun. Haydut dolu yollarda. Adamin altindan TIR'ini aliyorlar silah zoruyla. Onun icin diyorum Iran, Turkmenistan, Ozbekistan, Kirgizistan, ve Kazakistan daha iyi sanki. Bir tek Ozbekistanda col gecisi var orasi sakat, gerisi kolay.

Metin
25-08-09, 20:51
Birkac arkadas var benimle gelmek isteyen ama son dakikada hersey degisebilir.

Vay Metin? Nereden geliyor bu Ruscanin kaynagi? Unas pogoda wabshe ploxa! Dosdik idyot.

Valla Rusyaya gecmek cok kolay. Samsundan gemiye doogru Sochi, oradan da yukari ama iste o yukari cikista bayagi sakat bolgelerden geciyorsun. Haydut dolu yollarda. Adamin altindan TIR'ini aliyorlar silah zoruyla. Onun icin diyorum Iran, Turkmenistan, Ozbekistan, Kirgizistan, ve Kazakistan daha iyi sanki. Bir tek Ozbekistanda col gecisi var orasi sakat, gerisi kolay.

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık desene abicim...Ama tek başına çok riskli olmaz mı abicim?...Rusça'nın kaynağı göçmen olmamdan geliyor Hakki abicim...:)

Hakki Orun
25-08-09, 21:42
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık desene abicim...Ama tek başına çok riskli olmaz mı abicim?...Rusça'nın kaynağı göçmen olmamdan geliyor Hakki abicim...:)

Ben asagi tukurecegim herhalde :) Cunku colde kum firtinasi olmazsa sorun yok, olursa da yedek kask olmasi lazim yanimda. Bir kere girdik biz oyle bi rkum firtinasina kasklarin ceneyi acamadik :mad: Mekanizmaya kum dolmustu. Saga sola sallaya sallaya acmistik sonunda. Sonra da dagitip temizleyip tekrar monte etmistik. Hala calisir o kasklarimiz.

Anil Hosbulduk. Tesekkurler!

Bülent.Ö
25-08-09, 23:36
Foruma hoşgeldiniz Hakkı Bey :)

gueldali
26-08-09, 00:25
Hosgeldiniz :) ...Bu arada mimarligi yavas yavas birakma süreciniz 10-15 yildan az olmaz ümit ederim...

Sitki.Guven
26-08-09, 01:09
Vaaayyy... Hakkı Ağabey'im gelmiiişşş...
Ne de iyi etmiiişşş...
Hoşgelmiş sefa getirmişşş...

Hakki Orun
26-08-09, 07:07
Foruma hoşgeldiniz Hakkı Bey :)

Sevgili Bulent, Hosbuldum. Hem de cok hosbuldum. Forumu begendim, gayet hareketli bir forum. Tebrikler.

Hosgeldiniz :) ...Bu arada mimarligi yavas yavas birakma süreciniz 10-15 yildan az olmaz ümit ederim...

Yok okadar surmez, 1 ya da bilemedin 2 yil artik gezmek istiyorum. :)
Not: Benim calismalardan sonuncusuna bakmak istersen eger
Facebookda Hakki Orun diye arattir orada var ya da www.cosmos60.tr.gg adresinde var.

Hakki Orun
26-08-09, 07:09
Vaaayyy... Hakkı Ağabey'im gelmiiişşş...
Ne de iyi etmiiişşş...
Hoşgelmiş sefa getirmişşş...

Sitkicigim, Sevgili dostum, yoldasim benim, Voyager 3! cok sagol!

Not: Voyager grubunu burada da kurdum haydi bakalim kizlar okula!

SERVET
26-08-09, 14:03
Hakkı abı aramıza hosgeldınız ıyı forumlar dılerım

Metin
26-08-09, 15:21
[QUOTE=Hakki Orun;62105]Ben asagi tukurecegim herhalde :) Cunku colde kum firtinasi olmazsa sorun yok, olursa da yedek kask olmasi lazim yanimda. Bir kere girdik biz oyle bi rkum firtinasina kasklarin ceneyi acamadik :mad: Mekanizmaya kum dolmustu. Saga sola sallaya sallaya acmistik sonunda. Sonra da dagitip temizleyip tekrar monte etmistik. Hala calisir o kasklarimiz.

Sen kararını vermişsin zaten abicim...:)

Hakki Orun
26-08-09, 18:04
[QUOTE=Hakki Orun;62105]Ben asagi tukurecegim herhalde :) Cunku colde kum firtinasi olmazsa sorun yok, olursa da yedek kask olmasi lazim yanimda. Bir kere girdik biz oyle bi rkum firtinasina kasklarin ceneyi acamadik :mad: Mekanizmaya kum dolmustu. Saga sola sallaya sallaya acmistik sonunda. Sonra da dagitip temizleyip tekrar monte etmistik. Hala calisir o kasklarimiz.

Sen kararını vermişsin zaten abicim...:)

Yok ya! Beyin cimnastigi yapiyorum. Hem de taratfar ariyorum bir yandan. :D

Metin
26-08-09, 19:49
[QUOTE=Metin;62264]

Yok ya! Beyin cimnastigi yapiyorum. Hem de taratfar ariyorum bir yandan. :D

:):):):):):):)

baris
26-08-09, 23:21
hoşgeldiniz:)

gueldali
27-08-09, 00:48
Yok okadar surmez, 1 ya da bilemedin 2 yil artik gezmek istiyorum. :)
Not: Benim calismalardan sonuncusuna bakmak istersen eger
Facebookda Hakki Orun diye arattir orada var ya da www.cosmos60.tr.gg adresinde var.[/QUOTE]

Siz ilk etüdleri yaptiktan sonra bana gönderin, size gezmek icin yeteri kadar zaman kalir :)

Sitki.Guven
27-08-09, 01:31
Sitkicigim, Sevgili dostum, yoldasim benim, Voyager 3! cok sagol!

Not: Voyager grubunu burada da kurdum haydi bakalim kizlar okula!
Sen çok sağol sevgili Ağabey'im.;)
Voyager'i buraya da mı taşıyoruz ? Harikasın.:)