Tüm Versiyonu Göster : Benim güzel hayalim Goldwing'im
Aaaah ahh yol uzun hem yaşanacak, hem sürülecek. Şimdilik bisikletimin (Atala) üzerinde bu bebeğin hayyalleriyle avunuyorum. Ulaşana kadar daha nelerin üstünde tozlayacağım bilmiyorum ama sonra bu bebek bir gün geçecek elime
http://i148.photobucket.com/albums/s30/uguripek/Honda_Gold_Wing_profile.jpg
http://i148.photobucket.com/albums/s30/uguripek/goldwing-airbag.jpg
cayır cayır yanacak gül rengi gövdesi
ve güneş kıskançlıktan denize akıtacak tüm kanını...
http://i148.photobucket.com/albums/s30/uguripek/HondaGoldwing.jpg
:o :o
HASAN BİROL
05-11-09, 13:06
Mükemmel ötesi yaaa allah nasip eder inşlh
ışın yıldırım
05-11-09, 14:11
kim böyle bişey istemezki :)rüya gibi :)
LEVENT BOZDEMİR
05-11-09, 14:25
goldwinge karışı olan duygularını ve arzularını çok güzel dile getimişin umarım birgün üstündeyken görürüz
ben lisedeydim, trabzon'da bir tane görmüştüm, bembeyazdı, çok ilgimi çekmişti. ne kadar uzun zaman geçmiş hala gözümün önündedir. meğer bilmeden içten içe motosiklet sevgisi yaşamış içimizde :)
Atala'nın hangi modeli??
Cruiser-MTB21 1997 yılında sevmiştik birbirimizi, az kahrımızı çekmedik birbirimizin. Hala çekiyoruz ama eskisi kadar değil artık. Özledim ama onunla uzun yol yapmayı. tabi eski performans ne onda var artık ne de bende. yakında güzel bir jübile düşünüyorum ona ardından emekliye ayrılacak. yerini ya bir motora devredecek yada 51 size ALIKUT 9 SLX D'ye yada kendi topladığım yeni bir bebeğe. Bakalım hayatın getirdikleri, planları bazen ister istemez erteliyor malesef.
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkürler umarım hepimiz hayallerimize ulaşırız.
Cruiser-MTB21 1997 yılında sevmiştik birbirimizi, az kahrımızı çekmedik birbirimizin. Hala çekiyoruz ama eskisi kadar değil artık. Özledim ama onunla uzun yol yapmayı. tabi eski performans ne onda var artık ne de bende. yakında güzel bir jübile düşünüyorum ona ardından emekliye ayrılacak. yerini ya bir motora devredecek yada 51 size ALIKUT 9 SLX D'ye yada kendi topladığım yeni bir bebeğe. Bakalım hayatın getirdikleri, planları bazen ister istemez erteliyor malesef.
bianchi gibi bir su borusuna 2000 tl'ye yakın bir para verene kadar
delta bisikletten bir geotech alırım çok daha iyi;) eskiden bisiklet toplamak
mantıklıydı ama bir xtr set fiyatına neredeyse lx yada deore bisiklet alabilirsiniz.
1995 model özel yapım Goldwing SE 1500 kullandım.Motosiklette ulaşabileceğiniz son nokta.
ALLAH nasip etsin inşallah.
Geçen hafta sonu yağışlı havada K 1200 LT kullandım sabahtan akşama kadar.Oda en az GL 1500 kadar mükemmel bir alameti farikaydı.
İşte bu
http://img214.imageshack.us/img214/2414/image4591.jpg (http://img214.imageshack.us/i/image4591.jpg/)
http://img35.imageshack.us/img35/807/image4601.jpg (http://img35.imageshack.us/i/image4601.jpg/)
Kaskın nerde diye sormayın o anda park halindeydim.Foto çekmek için kaskımı çıkarttım.:)
HAKAN ÇITIR
05-11-09, 17:50
Hayallerin gerçek olması dileğiyle
Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca :):):)
Sahibi satılmazsa sana vereceğim istediğin kadar kullan diyor.bende dua ediyorum satılmasın die.:D
Barış abi xtr zaten hayal olarak kalıyor çoğu kullanıcı için keza XTR bisiklet teknolojisinin en son teknolojisidir herzaman bu nedenle fiyatların bu şekilde olması çok normal onun yerine mütevazi davranmak gerekiyor çoğu zaman üstelik profesyonel yarışçıda değiliz :) LX te zaten XTR nin 2 yıl eski teknolojisi olduğundan daha mantıklı geliyor insana. Geotech lerle malesef henüz bire bir tanışamadım umarım yakında tanışırım :) birde ALIKUT'u birazcık su borularının dışında tutsak be abi tamam biançi honlanmamış soba borusu kıvamında işler yapıyor ama Alikut kadro olarak yinede daha iyi bir seviyede. :D
1995 model özel yapım Goldwing SE 1500 kullandım.Motosiklette ulaşabileceğiniz son nokta.
Geçen hafta sonu yağışlı havada K 1200 LT kullandım sabahtan akşama kadar.Oda en az GL 1500 kadar mükemmel bir alameti farikaydı.
İşte bu
Kaskın nerde diye sormayın o anda park halindeydim.Foto çekmek için kaskımı çıkarttım.:)
Şenol abi yakışmışsınız vallahi üzerine, güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...:)
Şenol abi yakışmışsınız vallahi üzerine, güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Bu da bahsettiğim ex aşkım.Satarken çektirmiştim.
http://img97.imageshack.us/img97/6313/6b190001.jpg (http://img97.imageshack.us/i/6b190001.jpg/)
Ömer Kırcaer
05-11-09, 21:09
şenol abi seninmiydi resimdeki Goldwing,,,, bu motoru fenerbahce stadyumunun oradaki galericiyemi satmıştın,niye soruyon de,diyim benim bu motorla cekilmiş resmim vardı
şenol abi seninmiydi resimdeki Goldwing,,,, bu motoru fenerbahce stadyumunun oradaki galericiyemi satmıştın,niye soruyon de,diyim benim bu motorla cekilmiş resmim vardı
Benim sattığım kişi Mototal Sina'ya satmıştı motoru.Olabilir.Ama bu foto Hasanpaşa Poyraz sk taki Mototal serviste çekildi.
Ömer Kırcaer
05-11-09, 21:31
Benim sattığım kişi Mototal Sina'ya satmıştı motoru.Olabilir.Ama bu foto Hasanpaşa Poyraz sk taki Mototal serviste çekildi.
resimdekinin aynı ikinci el satış mazasında ayrıca yedek parca mont satan mazada görmüştük fenerbahce stadyumunun arkasında filandı, istanbulda, motorun rengide aynı, dükkanın seklide aynıydı ondan sordum,hatta resim cekindik 40000 yada 4500tl istemişlerdi
resimdekinin aynı ikinci el satış mazasında ayrıca yedek parca mont satan mazada görmüştük fenerbahce stadyumunun arkasında filandı, istanbulda, motorun rengide aynı, dükkanın seklide aynıydı ondan sordum,hatta resim cekindik 40000 yada 4500tl istemişlerdi
Ne zamandı o
4500 TL 95 model GL 1500 için çok az
yanlışlık olmasın.
Ömer Kırcaer
05-11-09, 22:19
Ne zamandı o
4500 TL 95 model GL 1500 için çok az
yanlışlık olmasın.
2 sene oldu sanırım modelini bilmiyorumda ama cok temizdi sanırım 45000 olmazsı lazım renk aynıydı
2 sene oldu sanırım modelini bilmiyorumda ama cok temizdi sanırım 45000 olmazsı lazım renk aynıydı
Ben 2000 yılında verdim.95 model GL 1500 dü.45 bin de çok
O paraya 2006 2007 ler var ya
Neyse arkadaşın hayalininde içine bayağı başka muhabbet ettik alınmasın.
Ömer Kırcaer
05-11-09, 23:05
alınmaz faydamız oldu yıldızlarının artması için:D:D
Barış abi xtr zaten hayal olarak kalıyor çoğu kullanıcı için keza XTR bisiklet teknolojisinin en son teknolojisidir herzaman bu nedenle fiyatların bu şekilde olması çok normal onun yerine mütevazi davranmak gerekiyor çoğu zaman üstelik profesyonel yarışçıda değiliz :) LX te zaten XTR nin 2 yıl eski teknolojisi olduğundan daha mantıklı geliyor insana. Geotech lerle malesef henüz bire bir tanışamadım umarım yakında tanışırım :) birde ALIKUT'u birazcık su borularının dışında tutsak be abi tamam biançi honlanmamış soba borusu kıvamında işler yapıyor ama Alikut kadro olarak yinede daha iyi bir seviyede. :D
aslında banchi çok büyük bir firma, ama ülkemize üst modelleri gelmiyor
aslında getirmek istemiyorlar, çünkü karne hediyesi, market işi bisikletler
sürümden dolayı daha çok satılıp daha çok kazandırıyor.
ben aynakol, rotor, aktarıcılar ve zincirde XTR kullanıyorum
fren de ise avid üzerine tanımam.
alikut modelini direk cannondale'den apartmışlar:)fena sayılmaz
ama corratec yada geotech'lere bir bak derim.motosikletforum
üyelerine özel indirimler var;)
İşte bu
http://img693.imageshack.us/img693/6924/image459.jpg (http://img693.imageshack.us/i/image459.jpg/)
http://img196.imageshack.us/img196/2505/image460g.jpg (http://img196.imageshack.us/i/image460g.jpg/)
hocam eldeki sigarayı sansürlesek.
Ömer Kırcaer
06-11-09, 11:14
barış hocam süpersin yaaa ben bakmıştım senol hocamın resmine inan görememiştim sigarayı:D:D:Dderlerya bakmak var, bakmak var:D:D
Bu da bahsettiğim ex aşkım.Satarken çektirmiştim.
http://img97.imageshack.us/img97/6313/6b190001.jpg (http://img97.imageshack.us/i/6b190001.jpg/)
İşte Şenol Abi budur rekte ten güzeli vallahi. Allah tekrar nasip eder inşallah.
Yok arkadaşlar alınmak söz konusu değildir olmazda... Aksine memnun oluyorum hayalimin üzerinden çok kişiyle görüş alışverişi yapmaya. hayaller değil mi gerçeklerin rotasını çizen?
ben fazer'dan vazgeçtim goldwing istiyorum. ne kadar şıpsevdiyim :)
aslında banchi çok büyük bir firma, ama ülkemize üst modelleri gelmiyor
aslında getirmek istemiyorlar, çünkü karne hediyesi, market işi bisikletler
sürümden dolayı daha çok satılıp daha çok kazandırıyor.
ben aynakol, rotor, aktarıcılar ve zincirde XTR kullanıyorum
fren de ise avid üzerine tanımam.
alikut modelini direk cannondale'den apartmışlar:)fena sayılmaz
ama corratec yada geotech'lere bir bak derim.motosikletforum
üyelerine özel indirimler var;)
Zaten sorun da orada karne hediyesi ve market işi ürünler piyasanın büyük firmalarının kar amaçlı seri üretimler gerçekleştirmesine sebeb oluyor buda ar - ge faaliyetlerini maaliyet haline getiriyor. ellerdeki imalat yöntemleri ve yeteneklerle aslında iyi arge çalışmaları sonucu seri üretimde ucuz ve kaliteli ürünler çıkartılabilir. ancak piyasayı yönlendiren ebeveynlerin talebi genelde karne hediyesi ve "çocuk bisiklet istiyor X marketten alıverelim birtane" olunca (Sanki yarım kilo peynir alıyorlar) arzda malesef bu boyutlara iniyor.
Bu arada sistem çok güzelmiş kadro ne? var mı fotosu forumda bir yerlerde?
Ama sevilmeyecek gibi mi? :D
Napayım hocam.Bütün gün motorun üstünde olunca mereti unutuyorum.Mola verincede hemen yakıveriyorum.
Hemen hallediyorum
Niravanaya pek bir çabuk ulaştın sanıyorum.
Fazere benzemez GL 1500 veya 1800 kullanmak.Bak demedi deme.Beni bir dinle.420 kg boş ağırlık.Gerçi kolay kolay yatıramazsın GL yi ama ben yine de diyeyim sana.
Şenol Hocam K1200LT ile Goldwing'i kıyaslarsak sürüş zevki, kullanım kolaylığı, güvenirlik, güç olarak neler desiniz?
Şenol Hocam K1200LT ile Goldwing'i kıyaslarsak sürüş zevki, kullanım kolaylığı, güvenirlik, güç olarak neler desiniz?
K1200 LT de güvenlik başta paralelever ve telelever amortisörde kendini gösteriyor.Rüzgar camını yolda giderken elektrikli kumanda ile yönlendirebiliyorsun aşağı yukarı.
GL 1800 de elle kumanda var.yani, durup cam kapaklarını çıkarıp indirip yükseltme yapabilirsin.
K1200 LT de orta sepha elektronik olarak kullanabiliyorsun.
GL1800 de opsiyonel olarak var.
K1200 LT de geri vites çok ters yerde kullanımı ulaşımı zor.
Ama GL 1800 de hemen sağ elinin altında.Kulllanışlı ve erişelebilir.
K1200 LT de elcik ve sürücü ve yolcu koltuklarının ısıtmaları standart.
Ama GL 1800 de opsiyonel.
GL 1800 de air kondeyşin var K 1200 LT de yok.
Her ikisinde de arka ve yan çantalar sabit.
GL 1800 de extradan telsiz anteni takılabiliyor.
K 1200 LT de yok.
En önemli bir detay da artık K 1200 LT üretimi yok.En son 2007 de üretildi ve bitti.
GL 1800 de sesli navigasyon sistemi var.Yolcu koltuğunda opsiyonel olarak koltuk kolçakları var.
GL 1800 de heryere ledli ışık koyabiliyorsun.Bir turingten çok bir cruiser olarak bakmak lazım.
K 1200 LT tam turing.Senin ekleme yapabileceğin çok az opsiyoneli var.Alman herşeyi koymuş zaten.
GL 1800 de opsiyonel olarak sisler var.
K 1200 LT de opsiyonu bile yok.
GL 1800 de ses sitemi mükemmele yakın.Hatta az bir masrafla çok daha harika bir ses sistemi elde edebilme şansın var
K 1200 LT de olanla mutlu olacaksın.
Aslında ikisinide aynı ayrı ele almak lazım.
Biri GL 1800 daha çok bir turimg cruiser
K 1200 LT tam turing
Ama özellikle uzun yolda en gösterişlisi GL 1800.Çok bilirim yolda giderken diğer oto ve çok teker sürücüleri yolu bakmayı bırakp GL 1500 e baktıklarını.Bazı sürücülerde hem direksiyonda hemde foto makineleriyle foto çekerken gördüm.
İkisininde viraj kaabileyi mükemmel ama K 1200 LT de biraz daha iyi.Birazcık daha sitabil.
İkisinde de kuğu gibi süzülürsün yolda.Yolda ki arızları sana pek iletmiyorlar.Tabii asfalttan bahseiyorum.Toprak yol için hiç uygun değiiler.Çok torklu aletler.Toprakta hemen pati yapabiliyorlar.
Niravanaya pek bir çabuk ulaştın sanıyorum.
Fazere benzemez GL 1500 veya 1800 kullanmak.Bak demedi deme.Beni bir dinle.420 kg boş ağırlık.Gerçi kolay kolay yatıramazsın GL yi ama ben yine de diyeyim sana.
420 kg mı? ağır olduğunu gösteriyor ama bu kadar olduğunu tahmin edemedim, gerçekten. ama 40-45 yaşlarımı görebilirsem kesin bir goldwing alırım :) gerçi o zaman uçanı da çıkar bunların heralde :D
420 kg mı? ağır olduğunu gösteriyor ama bu kadar olduğunu tahmin edemedim, gerçekten. ama 40-45 yaşlarımı görebilirsem kesin bir goldwing alırım :) gerçi o zaman uçanı da çıkar bunların heralde :D
Yok canım o zaman motosiklet olmaz ama o zaman dek 3000 cc olur belki Belkide 8 silindir olabilir.
Yok canım o zaman motosiklet olmaz ama o zaman dek 3000 cc olur belki Belkide 8 silindir olabilir.
bu motosikletler çok rahat olduğunu basbas bağırıyor gerçekten.
benim uzun yol tecrübem pek olmadı. yani yola çıkıp da 300-400 km bir gün de yaptığım hiç olmadı. ama bu motosiklet ile günde 300-400 km pek yormaz diye düşünüyorum. :)
3000 cc olsa bunun hızı ne olur ki? :)
bu motosikletler çok rahat olduğunu basbas bağırıyor gerçekten.
benim uzun yol tecrübem pek olmadı. yani yola çıkıp da 300-400 km bir gün de yaptığım hiç olmadı. ama bu motosiklet ile günde 300-400 km pek yormaz diye düşünüyorum. :)
3000 cc olsa bunun hızı ne olur ki? :)
Yakın yere geldiğinde hafta sonları uzun geizlere çıkarız tabii ybr ile devam edersen.
Mesela ben bu ay sonunda bir Samsun düşünüyorum.Gidip geleceğim.Zaman ve nakit sorunum olmazsa birde araya Trabzon sıkıştırmayı da düşünüyorum.
Turing motorlarda fazla hız olmaz.Şu anda max 260 km.Amam nadiren o hıza çıkarsın.Sport olmadığı için risklidir o hızlar.3000 cc olsa bile kadranı olsun 300 km
ama o hıza çok nadiren çıkılır.
Yakın yere geldiğinde hafta sonları uzun geizlere çıkarız tabii ybr ile devam edersen.
Mesela ben bu ay sonunda bir Samsun düşünüyorum.Gidip geleceğim.Zaman ve nakit sorunum olmazsa birde araya Trabzon sıkıştırmayı da düşünüyorum.
Turing motorlarda fazla hız olmaz.Şu anda max 260 km.Amam nadiren o hıza çıkarsın.Sport olmadığı için risklidir o hızlar.3000 cc olsa bile kadranı olsun 300 km
ama o hıza çok nadiren çıkılır.
abi Trabzon'a gelirsen gideriz uzaklara inşallah. :) her zaman beklerim.
şu an 260 km hız yapıyorlarsa, yeter de artar bile. zaten şehirlerarası yollarda en fazla 140-160 yapılır diye düşünüyorum ki bu hızlarda hata yapılırsa sonucu açık ve net olarak belli değil mi?
ama çok çekici motosikletler youtube'da bir sürü video var izliyorum, gerçekten çok hoşuna gidiyor insanın. :)
İbrahim Gülenç
07-11-09, 19:29
... bu bebek bir gün geçecek elime
İnşallah hayalinize kavuşursunuz ...
Kerem Özmen
25-03-10, 17:45
Dünyada bundan daha konforlu bir motosiklet var mıdır acaba :)
Dünyada bundan daha konforlu bir motosiklet var mıdır acaba :)
Var :D
En konforlu motosiklet sahip olduğunuz motosiklettir.
Gökhan TUNALI
25-03-10, 20:49
Var :D
En konforlu motosiklet sahip olduğunuz motosiklettir.
+1, En iyi motosiklet sahip olduğum motosiklettir.:)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.