PDA

Tüm Versiyonu Göster : herkese merhaba

çağdaş olçetin
05-12-09, 20:30
grubunuza yeni katıldım. 4 senedir keyif amaçlı şehir içinde maxi scooter kullanıyorum. Artık biraz şehir dışını çıkmak istiyorum. Gezi programlarınız olursa ve eğer davet ederseniz çok memnun olurum. sevgiler

Metin
05-12-09, 20:34
Aramıza hoşgeldin Çağdaş...Tabii ki davetlisin,herzaman...;)Keyifli forumlar...

baris
05-12-09, 22:49
forumumuza hoşgeldiniz.

Özgür
05-12-09, 23:29
MF ailesine hoşgeldiniz.

Cengizhan Kara
05-12-09, 23:42
aramıza hoş geldin arkadaşım :)

EROL
05-12-09, 23:50
Çağdaş motosiklet forum ailesine hoş geldin, iyi forumlar.

Onur Filiz
06-12-09, 13:02
MF ailesine hoşgeldin.keyifli forumlar..

Şenol SEL
06-12-09, 17:48
grubunuza yeni katıldım. 4 senedir keyif amaçlı şehir içinde maxi scooter kullanıyorum. Artık biraz şehir dışını çıkmak istiyorum. Gezi programlarınız olursa ve eğer davet ederseniz çok memnun olurum. sevgiler
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Hakkınızda biraz daha bilgi alabilseydik.Mesela aramıza nereden katılıyorsunuz.Kaç yaşındasınız ne kullanıyorsunuz vb gibi
Motosiklet veya Sukuter :D kullanmak için eğitim aldınız mı

Erdal Özgüner
06-12-09, 18:11
hoşgeldiniz,iyi forumlar. şehir dışı geziler için baharı beklemeniz gerekebilir

Şenol SEL
06-12-09, 18:57
hoşgeldiniz,iyi forumlar. şehir dışı geziler için baharı beklemeniz gerekebilir
Neden ağabeyim.Ben bugün sağanak altında Bandırma kapıdağ dan geldim.Dünden beri Kapıdağ da kamptaydık.Hemde cadırlı kamptaydık.Harika eğlendik.Hele gece sağanaktan bazı çadırları uyku sırasında su basması çok eğlenceli oldu :D

Özgür
06-12-09, 23:35
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Hakkınızda biraz daha bilgi alabilseydik.Mesela aramıza nereden katılıyorsunuz.Kaç yaşındasınız ne kullanıyorsunuz vb gibi
Motosiklet veya Sukuter :D kullanmak için eğitim aldınız mı

abi bu sukuteri nerden buldun allah aşkına, her okuduğumda gülüyorum:)

Şenol SEL
07-12-09, 11:38

abi bu sukuteri nerden buldun allah aşkına, her okuduğumda gülüyorum:)

Bak mesajın içinde yazıyor Özgürcüğüm :D
İyi bir sürücü olmanın şartlarından biride iyi gözlemleme yapabilmekti değil mi :D:D

Onur Filiz
08-12-09, 11:48
şenol abi valla gözünden bişi kaçmıo :) :D geziden foto varmı acaba ?? gezilere de bakmadım ama bi bakim :)

Şenol SEL
08-12-09, 11:52
şenol abi valla gözünden bişi kaçmıo :) :D geziden foto varmı acaba ?? gezilere de bakmadım ama bi bakim :)
Yok ağabeyim foto.Tamamen spontome günü birlik tasarlanan bir gezi idi gece karanlığa kalınca mecburen konaklamalı oldu.Sağanak altında çadır kurarken kimsenin aklına foto gelmedi walla bir an önce sığınacak bir yer telaşımız vardı.
İki arkadaş gece karanlığında kuru dere yatağına kurmuşlar çadırlarınız sağanak artında dereden gelen sular cadırı bastı.
Anlatılmaz yaşanır şeylerdi.

Onder.Dikmen
08-12-09, 14:59
Foruma hoş geldin,keyifli sohbetler

Ziya Çerezci
08-12-09, 21:31
Hoşgeldiniz,keyifli forumlar.

ferhat_sevinc
12-12-09, 21:51
Hoşgeldiniz,Keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle ...