Tüm Versiyonu Göster : Sonuç
burakgoral
15-02-10, 17:43
Öncelikle Şenol Bey ve diğer site müdavimlerine değerli fikir ve yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum.Motosiklet almanın zorluğunu geçtiğimiz 2 hafta içinde çok yoğun yaşadım. Şenol beyin tavsiyesi ile ybr 125 ilk tercihimdi fakat tabiri caizse bana biraz küçük geldi (yada ben öyle hissettim). Beğendiğim pegasso ve viragoya ise bütçem elvermedi. Sonuç olarak her nekadar sitedeki tecrübeli arkadaşlarımız tavsiye etmesede roadstar 250 almaya karar verdim (uzun bir deneme sürüşü ve motosiklet tamircisi bir abimin çok övmesi sonucu).Servis garantisi, yedek parça bolluğu ve lifan firması hakkında okuduğum olumlu yorumlarda bu seçimde etken oldu. En önemlisi ise motoru sevdim :) titremiyor ve seri. ilerleyen günlerde mutlaka daha güçlü ve köklü bir motor düşüneceğimden eminim. fakat başlangıç için bu bana yeterli. Artık foruma kendi çapımda izlenim ve resimlerimle katılmak istiyorum. Herkese iyi forumlar.
Burak, motosikletin hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan. Bir ara resimlerini koyda görelim. Haa bide üstüne bişeyler al üşüteceksin bu soğuklarda :)
Ömer Kırcaer
15-02-10, 18:05
Burak, motosikletin hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan. Bir ara resimlerini koyda görelim. Haa bide üstüne bişeyler al üşüteceksin bu soğuklarda :)
erol hocam çok ince bir şekilde resimden rahatsız oldugunu anlatmışsın burak arkadaşada bende gercekden rahatsız oldum sonucta motosiklet forum burası resimde enazından pilaj görünümünde olmamalı,daha önce yazacakdım bunuda vazgectim herseye maydonoz olmayalım diye:D:D:D:D
burakgoral
15-02-10, 18:15
Arkadaşlar saolun :) aslında o resminde ince bir anlamı vardı. Bu foruma çıplak geldim, burada giyineceğim ve tam donanımlı olacağım :) (1-1 berabere)
Arkadaşlar saolun :) aslında o resminde ince bir anlamı vardı. Bu foruma çıplak geldim, burada giyineceğim ve tam donanımlı olacağım :) (1-1 berabere)
Burak kardeşim motorun hayırlı olsun...
resimlerini bekliyoruz...
Bu avatar da daha iyi oldu...;)
burakgoral
15-02-10, 19:55
Motosiklet forum denizi sevmiyormu yoksa ;)
HAKAN ÇITIR
16-02-10, 08:18
Hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
burakgoral
16-02-10, 21:42
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
burakgoral
24-02-10, 19:42
Bu zamana kadar nerelerdeymişim, nasıl bu kadar geç kalmışım diye soruyorum kendime :) motosiklet özgürlükmüş, sabah erken kalkıp evden çıkıyor ve 10 dk motoru inceliyorum.Sonra biniyor ve 5 dk daha inceliyorum. bu seramoni bir haftadır her sabah yapılıyor. Artık binmem arabaya :)
Erdal Özgüner
24-02-10, 21:16
Motorun hayırlı olsun Burak arkadaşım, sanırım sen aşık oluyorsun:D Dikkat et aşkın bir gözü kördür:D Aşkınla sana mutluluklar...:D
burakgoral
04-03-10, 19:10
Teşekkürler Erdal bey. Sonu hüsranla bitmeyen bir aşk olsun istiyorum. Nasip :)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.