PDA

Tüm Versiyonu Göster : Araç takip sistemi bu hırsızlara belki bir son olur.

murat911sc
31-03-10, 17:49
Benim 600RR ın çalınalı 2 sene oldu, büyük ihtimalle parçalayıp sattılar, parçalamamış olup biniyor olsalar dahi nasıl bulunabilirki bana imkansız gibi geliyor.

Sürekli hırsızlara dur diyecek bir cihaz arıyorum ve sonunda hesaplı bir cihaz buldum sanırım.

Arkadaşlar aşağıda linkini vereceğim araç takip sistemi bu hırsızlara belki bir son olur.

http://www.sahibinden.com/aidatsiz_gps_uydudan_arac_takip_cihazi_sms_ozellik li-73WQQaXQQ23490558WQQpXQQdisplayitem

Şenol SEL
31-03-10, 18:40
Nickinizi değiştirmek için bu http://www.motosikletforum.com/showthread.php?p=86574#post86574 linki tıklamanız yeterli.
Birde forum kurallarımız gereği yüzünüzün göründüğü bir avatar ekleniz gereiyor.

Enes ŞİMŞEK
31-03-10, 18:49
Bu çok güzel bir sistem, bundan 3-4 sene önce İstanbul'da çalınan bir Hummer jipte bulunan GPS takip sistemi sayesinde (orjinalinde var demek ki) amerikadaki yetkili satıcı ile bağlantı kurularak yerinin tespit edildiğini ve Kuzey Irak'ta yakalandığını duymuştum, yalnız bu gibi şeyleri fazla dillendirip hırsıza yol göstermemek lazım, bu sistemi öğrenen hırsız bir kere yakalanıp cezaevine girince orada nasıl yakalandığını anlatıyor ve diğerleri de bu konuda bilgi sahibi oluyor, bir dahakine tedbir alacağı için yakalanma ihtimalleri azalıyor, günümüzde hangi salak hırsız girdiği evde parmak izi bırakır ki? Cezaevleri suçlular için master-doktora yerleri olduğu sürece, vatandaş ne yapsın, polis ne yapsın. Askerliğimi cezaevinde yapmış biri olarak paylaşayım dedim...

Enes ŞİMŞEK
02-04-10, 21:20
Hem konuyu güncelleştiriyim, hem de motosikletine hırsızlığa karşı GPS modülü taktıran arkadaş var mı, onu soruyum dedim?

yavuzyagiz
04-04-10, 01:49
İyi etmişsin de bu sistem motorsikletlere uyar mı acaba?

Enes ŞİMŞEK
04-04-10, 11:35
İyi etmişsin de bu sistem motorsikletlere uyar mı acaba?

Uyar tabi ama bu sefer de akü problemleri başlayabilir. GPS modülü sürekli açık kalacağından, motosiklet hergün çalıştırılmazsa aküyü boşaltabilir. (Tahminimce)