Tüm Versiyonu Göster : motorsiklet
semih uzlu
03-04-10, 20:03
arkadaşlar bende eski bir motorsiklet var karbüratörün çıkışında br parça eksik acaba bir bilginiz var mı oradan benzin akıtıyor herşey için şimdiden teşekkürler.
yavuzyagiz
03-04-10, 20:04
Motorun markası,modeli,yılı nedir.Bir fotosunu çekebilir misiniz karbiratörün.
semih uzlu
03-04-10, 20:08
yarın ben siteye koyarım kardeşim oradan bir sonuca varırız.
Ömer Kırcaer
arkadaşlar bende eski bir motorsiklet var karbüratörün çıkışında br parça eksik acaba bir bilginiz var mı oradan benzin akıtıyor herşey için şimdiden teşekkürler.
semih farzet bu yazıyı sen yazmadında başka bir arkadaş yazdı,oku bakalım ne anlayacan yazdığından,sarı cizmeli memet ağaa hesabı
semih uzlu
bende fazla anlamıyorum çünkü o yüzden bişey söyleyemiyorum benim tahminim süzgeç gibi birşey eksik
semih uzlu
03-04-10, 20:10
ömer kardeşim bende anlamadığım için danışıyorum..
Ömer Kırcaer
03-04-10, 20:14
semih kardeşim ben senin danıştıgın şeyi anlamadım karbiratör demişsin neyin karbiratörü motor ney sordugun şeyi açarsan anlayacaz neyi sordugunu
Ziya Çerezci
Forum kuralları gereği profil bilgilerinizi tamamlayıp kendinizi tanıtmanı gerekiyor gerekli linkler imzamda mevcut lütfen inceleyin.
semih uzlu
motor hava yaptığında havayı alsın diye benzin pompalıyoruz ya onu yaptığımda oradan benzin akıtıyor
Ziya Çerezci
03-04-10, 20:16
motor hava yaptığında havayı alsın diye benzin pompalıyoruz ya onu yaptığımda oradan benzin akıtıyor
Yukardaki uyarıyı gördünüz mü?
semih uzlu
03-04-10, 20:17
motorsikletin karbiratörü varya oranın çıkışında bilye kadar açık bir yer var orada ki parça ne olabilir ?
Ziya Çerezci
03-04-10, 20:20
motorsikletin karbiratörü varya oranın çıkışında bilye kadar açık bir yer var orada ki parça ne olabilir ?
Semih bey bu son uyarıdır lütfen forum kuralları gereği kendinizi tanıtan konu açıp profil bilgilerinizi tamamlayın yoksa hesabınızı banlamak zorunda kalıcam!.
Gerekli linkler imzamda mevcut.
Gökhan TUNALI
03-04-10, 20:30
Yazdığını dikkate alsan iyi olur, zaten ehliyetin de yok:D
Yazdığını dikkate alsan iyi olur, zaten ehliyetin de yok:D
:):D:):) Çok güldüm yahu Gökhan alemsin vallahi!..:)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.