Date - Grand Prix - Circuit: 11 April - Qatar* - Losail 25 April - Japan - Motegi 2 May - Spain - Jerez 16 May - France - Le Mans 30 May - Italy - Mugello 6 June - Great Britain - Silverstone 26 June - Netherlands** - Assen 4 July - Catalunya - Catalunya 18 July - Germany - Sachsenring 25 July - United States*** - Laguna Seca 15 August - Czech Republic - Brno 29 August - Indianapolis - Indianapolis 12 September - San Marino & Riviera di Rimini - Misano 19 September - Hungary - Balatonring 10 October - Malaysia - Sepang 17 October - Australia - Phillip Island 31 October - Portugal - Estoril 7 November Valencia Ricardo Tormo-Valencia * Evening Race ** Saturday Race *** Only MotoGP class
Evet Barış hocam, buna cevabınızı tüm motosiklet camiası olarak bekliyoruz. İstanbul'da ne zaman var? Lütfen. Mesut hocam aynı şeyleri düşündüm desem, hiç yalan olmaz.
http://www.motosikletforum.com/showthread.php?t=2759&highlight=motogp başlığı altında "bilindiği üzere bu sene yine ülkemizde motogp olmayacak koskoca istanbulpark çürümeye terk edilmiş durumda!! yılda bir kere F1 yapılaacakda burası iş yapacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! benim gittiğim iki moto gp yarışındada yeterli reklamın olmamasına karşın hiçde fena seyirci yoktu, sınırımıza yekın ülkelerden gelen bir çok motor sever vardı bunun her geçen sene çoğalacağını beklemeden yarışı ülkemizden kaldıran yetkilileri kınıyorum. sayın Ecclestone duy sesimizi" yazmıştım. Ecclestone gitti ama bu sene yine takvimde yokuz
Merhaba arkadaşlar..acaba malumatı olan arkadaşlardan bir ricam olabir mi? moto yarışları videolarını 2-3 ay öncesine kadar Zamunda ve özellikle Arena.bg torrent den indiriyordum..epeydir torrentlere bişey düşmüyor..acaba bildiğiniz, net den indirebileceğimiz adresler var mı? veya bu konuda '' moto yarış video...net adresleri'' bilgisi olan var mı? teşekkür ederim..