Resmen cinayet ya seyrederken tüylerim diken diken oldu. Polis arkadaşımıza çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Biz ne kadar dikkat etsekte ortalıkta dolaşan cellatlardan allah hepimizi korusun.
cinayet degil adam sol sinyalini vermiş işte mis gibi fabrikaya giriyor... daha ne olsun motorlu kişi yolu takip etmediyse yapacak bişey yok... NOT: kendi görüşümdür...
celil arkadaşım sana katılmıyorum adamın sola sinyalini erkenden verdiği belli olmuyor zaten oda bazıları gibi döneceğim sinyali değilde döndüm sinyali vermiş olabilir! ki sinyal verse bile karşı yolun müsait olmasını beklemek zorunda şöyle düşünelim karşısından başka bir tır geliyo olsun sinyal verdiği halde önüne kırarmıydı sence(işte abi motorları takmıyorlar).yinede motorcu daha dikkatli olsaydı keşke.----smart paylaşımın için tşk.
Celil kardeşim bende Mehmet Polat arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.!Dediği gibi sinyal verse dahi karşı şeridin durumunu hiçe saydığı bes belli!Kim bilir belki motorsiklet diye tınlamadı yada altında tır var diye.Sebep ne olursa olsun affedilemez bi hata.Sonuçda kaza diyoruz geçiştiriyoruz.Allah korusun senin başına ve ya bi yakının başına gelseydi aynısınımı düşünürdün?.Halbuki bu adam resmen bile bile kafasına göre girmiş işte.Benim babam bile 61 yaşında kendi topladığı Jawa ya biniyor zevk için!Düşünemiyorum böyle bişey olmasını.Ordaki bi insan!Hayvan değil!
[18:14 - ferhat ozcan] Ahh be mehmet abicim ah bee abi cigerim sızladı duyunca haberi senden ögrenmiştim trafik polisliğini hocamızdın bizim herzaman yardımımıza kosardın naptın be abi insallahdönersin aramıza Demiş eğittiği bi trafik polisi arkadaşı!Bu kaza yapan arkadaşın dikkatsizliği de dersen artık başka bişey demiyorum!
çok üzücü ve vurdum duymazlığın sonuna kadar gelmiş olduğu nokta polis bile olsa vurdumduymaz insana cezasını verdirmek lağzım...!!!
sinyal vermiş ama karşıdan geleni yok saymış!! ben sinyal verdim ve koca kamyonum istediğim gibi dönerimde giderimde mantığı yüzünden olmuş tüm bunlar. işte motorsikletin basınca durabilen bir araç olduğunu zanneden bir sürücü hatası daha.
ben böle bi dalış şekli görmedim bide tır var altına oyuncak değil sen sağ taraftan sola girecen o ne biçim giriş ölee sinyalini vermiş vermemiş öle dalınmaz oraya insan hayatı bu
işte yine motorsıkleti bisikletle karıştırtıran bir hayin daha size.....!!!! 2saniye sonra arkadan gelen otomobil bile zor duruyor be adam...!!! nediyelim allah acil şifalar versin arkadaşımıza, hak yerini bulur.