selamlar aranıza yeni katıldım ismim ilke diler 78 doğumluyum konu başlığından da anlaşıldığı gibi bozcaada'da yaşıyorum ada'da küçük bir barımız ve restaurantımız bir de geçen yıl açtığımız pansiyonumuz var restaurantın aşçılığını yapıyorum motorsikletimin olması beni delicesine mutlu ediyor günde 10 dakika olsun motorun üstünde rüzgarı hissetmek inanılmaz .... bir de her zaman hissettiğim Rüzgar adında 2 yaşında bir oğlum var 3 ay önce de minik kızım kavin dünyaya gözlerini açtı yaz aylarında çalışmak zorunda olduğum için bu aylarda çok faal motorsiklet kullanamıyorum ama rüzgar büyüdügü zaman ona da bir motor alıp uzun gezilere çıkmak en büyük hayalim ne kalmış şunu şurasında 17 bilemedin 18 yıl var ) honda transalp kullanıyorum ilk motorumu 8 yıl önce almıştım (africa twin) hala unutamam evlenirken düğün motoru yapmıştık eşim arkada gelinlikle falan süperdi adada eski bir bağ evinde kır düğünü ile evlendik .. şimdi o eski bağ evini tamir ettirdik ve orada oturuyoruz adaya gelen olursa bekleriz ................ www.martirestaurant.com.tr
Bende yeni kayıt oldum çok keyif aldım.Yazdığınız üzere keyifli bir yaşamıznız var buradan da keyif alacaksınızdır.İyi forumlar.
Türkiye'nin en kapsamlı forumuna hoş geldiniz...Belki forum olarak bir Bozcaada kampı yaparsak tanışabiliriz..
Ağustos 2005 te Bozcaada da kamp yapmıştık.Gerçi artık o yer yok ama çok güzel geçmişti kampımız.Hah Kiraz Mokamp tı yerin adı.Belkide 2010 da Marmok dönüşü hazır gaz almışken Birde bozcaada da yaparız.
kiraz kamping tekrar açıldı fakat eski kamping tadı yok geçtigimiz yaz ayazma ;sulu bahçe tarafında bir kamp yeri açıldı çadır ve karavanları ile gelenlere hizmet ediyor yanılmıyorsam mevcut çadırları da kiralanabiliyor lezzetlerini bilmiyorum ama kahvaltı ve yemek yerleri var
Foruma hoşgeldin İlke. Bozcaadayı çok merak ediyorum. Bir gezi düzenlenirse mutlaka katılmayı düşünüyorum. Tanışma yazından anladığım kadarı ile birçok kişinin hayalini süsleyen bir hayatın olmuş. İnşallah bundan sonraki hayatın da istediğin gibi devam eder.