Arkadaşlar yokmu bana soru sorcak heheh 26 yıl daha beklicekler galiba fenerli arkadaşlar vallahi üzüldüm çünkü aragones gidiyor bir galatasaraylı olarak beşiktaşın kupa almasına hiç bu kadar sevinmemiştim arada bi beşiktaş arada bi biz alıyoruz nede olsa tarihimizde fener yok
Bu gün maçı recebim ivediğimle seyrettim nacizane skor 4-1 den sonra maçı terk etme isteğiyle kalkmaya yeltendi ona dedimki 26 yıldır kupayı alamıyorsunuz bari şeklini falan gör nasıl birşey olduğunu görde ileride çocuklarına anlatırsın beni dinlemedi ve olay mahalini terk etti bu yapıcı tavrımı elinin tersiyle itmesini ben yadırgadım şahsen bir galatasaraylı olarak Allahın sopası yok ki veriyo işte biryerden ben ne diyim daha
değerli 6alatasaraylı arkadaşlar neden el yordamıyla gerdeğe girme çabanız oluyor anlamış değilim 8.taşıtebrik ediyorum son 5 senedir her derbide eğlenen taraf bizdik bir kerede onlara kalsın
26 yildir kupayi alamayisimiz Fortis`i anlamli yapiyor. Yoksa kimsenin salladigi yok. Her zamanki gibi yine bizim domine ettigimiz bir konu ortada. 6s`li arkadaslar bile konunun bu noktasiyla daha fazla ilgililer... Bence kendilerinin simdi daha cok telaslanmalari lazim cunku 19 Mayis`daki Dostluk Kupasi kiymete bindi. Hani bu sezon hic olmazsa bir kupa bir kupadir hesabi... 8jk`nin kupasi hayirli olsun. Umarim bu yilki ilk ve son kupalari olur. Ust uste 6 mac Inonu`de, Kadikoy`de, Koln`de, kisaca dunyanin her tarafinda yendikten sonra yenilecegimiz mac bu olmamaliydi aslinda ama kismet iste... Vardir bunda da bir hayir!
göktuğ son 5 senedir içerde dışarda heryerde ezildiniz bize derbilerde şimdi 1 tanecik alıncamı eziklik sona erdi çok komik bu 8jk.liler ya
doğduğun günden beri bu adamlar bu kupayı alamamış yani bakırköy,de yollar toptakken yenibosnada 3 katlı binalar gökdelen sayılıyorken,pantolonla gezen bayan sayısı yok denecek kadar azken daha ne sayayım bilmiyorum ki taş devrine kadar gittik
özgürüm 6alatasaray fenerbahçeyi en son yendiğinde ericsson 688 dünyanın en ileri teknolojik cep telefonu seçilmişti
lig te yenilgiler elbet olur ama ne demişler haticeye değil neticeye bak.hem 4 taneden sonra başkanınızın bile suratı değişti siz hala cevap yazabiliyorsunuz gerçekten içinde olduğunuz durumu göz önüne alırsak helal olsun diyorum.
özgürüm 6alatasaray en son bizi yendiğinde bunlar çok modaydı allah bilir o günlerin hatırına sen hala onu kullanıyorsundur
sevgili abim bırak laf yetirştirmeyi bilgisayarına virüs girmiş ara beni yardımcı olayım.özelden numaramı atıyorum.