TEKNİK ÖZELLİKLER: PGM-FI CABS HISS HECS 3 EURO-3 MOTOR SIVI SOĞUTMALI, 4 ZAMANLI, 16 SÜBAPLI, DOCH SIRALI 4 SİLİNDİRLİ MOTOR HACMİ (cc) 599.3 SİLİNDİR ÇAPIxSTROK(mm) 67 x 42.5 SIKIŞTIRMA ORANI 11.6 : 1 YAKIT SİSTEMİ PGM-FI ELEKTRONİK YAKIT ENJEKSİYONU MAKS. GÜÇ 77.5 ps @ 10500 d/d MAKS. TORK 59 Nm @ 8250 d/d ATEŞLEME ELEKTRONİK AVANSLI, BİLGİSAYAR KONTROLLÜ, DİJİTAL TRANSİSTÖRLÜ ÇALIŞTIRMA ELEKTRİKLİ ŞANZIMAN 6 VİTES GÜÇ AKTARIMI O-RİNG ZİNCİRLİ BOYUTLAR (UXGXY)(mm) 2160 x 765 x 1240 TEKERLEKLER ARASI MESAFE 1490 SELE YÜKSEKLİĞİ(mm) 785 (±15) YAKIT KAPASİTESİ (litre) 20 (4 litre yedek dahil) AĞIRLIK(sıvılarla beraber-kg) 222 (ön:109, arka:113) RENKLER: SİYAH,KIRMIZI,GÜMÜŞ,MAVİ Arkdaşlar bu motoru kullananlar varmı nasıl bilirsiniz.
evet ya bizim Erol abi'de var.. Ama gerçekten çok hırçın bir duruşu var. Benim çok hoşuma gidiyor. İleride bir enduro almak istiyordum, ama şimdi yerine cbf 600 veya fazer 600 gibi motosikletler beni cezbetmeye başladı. Param olursa hepsinden alacağım Erol abi sen de izlenimlerini yaz lütfen. cbf'de hoşuna gitmeyen bir taraf oldu mu?
Konuyu okuyunca ilk aklıma gelen espiriyi kullanmışsınız olmadı bu Neyse konuyu uzatmayalım. Motoru iyi biliriz bizim olmadığı halde güzel dediğimiz ender fıstıklardandır Hayrola Erol Abi, Sorunun amacı nedir tam olarak ?
Arkadaşlar Naked ve Touring motosikletler için topik yok dediler, talep oldu. Bende naked'lerle ilgili ilk konuyu açayım dedim
kesinlikle iyi yaptın, bu motosikletleri konuşmak lazım. bu hırçın, güzellikleri. artısını eksisini bilerek hareket etmek lazım. kullanan kişilerin tecrübeleri çok önemli. mesela Rahmi hoca, kullandığı fazer ile ilgili bir problemden bahsetmişti. sanırım acil elektrik kesme düğmesimiydi. fazerlarda hep sorun yaşatıyormuş. Hatırlayan var mı? O da iptal ettirmişti sanırım.
işte o düğme, elektriği kesiyor değil mi? mesela fazer ile ilgili klasik bir sorun olduğunu söylemişti. cbf600'de bu tür klasik bir sorun varsa öğrenelim.
Düğme açık olduğunda bile motoru kapatıyormuş. Servis düzeltmiş ama tekrar kısa devre olduğunu söylemişti. O da kablosunu kesmiş kurtulmuş Kesin çözüm.
erol hocam ben yamaha hastasıyımda sunuda acık diyim duruş olarak hondada bir başka duruyo hele siyah, binmene bile gerek yok karsına alacan bakarak cay içecen keyifle,gözle taciz edecen yaneee
erol hocam güle güle bin motoruna inan masallah diyim durusu bile yetiyo,yok korkma sadece asılıyoz ondan bişey cıkmaz
bu naked hastalığımız ne olacak? Erol abi senin elemanlara ybr filan lazım olursa haber ver, benim ybr'yi verir senin cbf600'ü alabilirim. Benim için sorun yok
Erol abi biliyorsun bende cbf 600 hastasıyım 2011 yazında benim gs500 ü satıp honda cbf e geçeceğim tabiki naked benim favorim