İşte son dakika...... Hadisenin Tükiyeyi temsil edeceği eurovision parçası belli oldu ve bence muhteşem... kesinlikle çok iyi seçim [gvideo]-1172049771259509198[/gvideo]
parçada hadisede süper ben ses getireceğine inanıyorum tabiki artık eurovision adı altında siyasal entrikalar çevriliyor umarım bunlar olmaz ve yakıştığı gibi başarıyla bitirir hadise
mehmetpolat-"biraz hadiseyi izleyelim pardon dinleyelim" -------------------------------------------------------------------------------- tayga berat kılıç-"süper bi şarkı fakat dünya eski dünya değil heryerde şike var ama hadise daha güzel şarkıdan" Sizi gidi siziiiii....
Recep kardeşim zaten 2 tane şarkımız oldu benim görüşümce. şebnem paker dinle sertap erener ve inşallah bu olacak. tabi sen müzisyensin bu işlerde senin gibi kardeşlerimizin yanında yorum bana düşmez ama en azından işten anlamayan birisinin kulağına güzel geliyor bence..
Bu örevizyon zamanında yerel müzikler ve halk dansları için icat edilmişti. Şimdi ne yerel kaldı ne halk! Hadise neden ingilizce söylüyor? Türkçesi yokmu? Kusura bakmayın beğenmedim. Kanaatimce Hadise'nin tek derdi kesesini doldurmak. Daha düne kadar Türkiye ile hiçbir ilişkisi olmayan birinin bu denli vatansever kesilmesi olanaksız. Ayrıca Avrupa'da da bu işin suyu çıktı. Kimse itibar etmiyor. Oylama külliyen politik.
kesinlikle güzel emrah kardeşim hem müzikalitesi hemde hadisedeki shakiraya benzer karizmasıyla ben de iddialıyım ben müzisyen olarak tekniğine dikkat edderim ama sende klağına hoş gelip gelmediğine bakarsın olayda budur zaten umarım politik entrikalara kurban gitmezde hakettiği gibi ilk 3.te yerini alır
arkadaşlar siz şimdi bana amma felaket habercisi diyeceksiniz ama bu şarkının müziği ne yazıkki çalıntı ''the sims vacation'' un müziğinin aynısı. inşallah kimse çakmaz http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/d48940b07a832bd08fb5d8e301ba04e872722ad34d78a6c0925e2f7a95bcb54584dbc52dc950da3a15030
İnşallah Kazanırız En kötü İhtimal İyi Bir Derece Elde Ederiz..Başarılar Hadise MF ailesi Olarak Arkandayız