Benim bir kedim var Vankedisi oda aynen böyle ben olmadığımda evden kaçtığında direk motorun üstünde.Bizim şerefsizin kötü yanı var seleye tırnakları fena geçirmiş hep tırtık tırtık yapmış
Bizim de garajda kanepe olmasına rağmen gelip motorun selesine uzanıp, yeyip, içip, ..çıp, aleem . Sonrasında seleyi yıkamadan binemiyorum. Pet shoptan anti kedi damlası aldım bir şey fark etmedi.
motorların kedileri cezbetmesinin tek nedeni yoldan geldiğinizde motorun sıcak olması selenin üzereni yatıp sıcağın tadını çıkartıyorlar doğan abi seninkisi biraz sapık sanırım seleyle aşk yaşıyor bu durumdan rahatsızlık duyuyor iseniz seleye ıslak bir bez örtün kedi ya ıslak yere yatmayacaktır yada yatsa bile selenize zarar verip pisletemeyecekdir....
Bizim şerafettine 8 basar,inanın köpeklerden bile kaçmıyor Ben çareyi buldum burada seriyorum üzerine benim belkoruma kemerini onun üzerinde yatıyor sabah baktığımda üzerinde buluyuyorum hep
Bu BMW'nin hemen yanında bir de Yamaha var.Kedi BMW'yi tercih etmiş.Kedinin bir bildiği vardır elbet.