Aranıza yeni katıldım. Bu arada farkettim ki avatar olarak kullanabileceğim bir resim bile yok Neyse acemiliğime verin lütfen.Tecrübelerinizden faydalanabilmeyi ve organizasyonlara dahil olabilmeyi umuyorum.
Çok teşekkür ederim Barış Bey.Ben de öyle olmayı arzuluyorum. Buluşmalar, organizasyonlar vs. ile ilgili nasıl haberdar olurum veya takip edebilirim acaba ?
Hoşbulduk tekrar. Sıcak karşılama için teşekkürler. Hepinizi şahsen ve yakından tanımak için sabırsızlanıyorum. Elbette takip edeceğim. Umarım en yakın zamanda uygun bir organizasyon olur.
Katılımcı ol diyorsunuz da...5 kuruş verip konuşturursunuz, 50 kuruş verseniz susturamazsınız söylemiş olayım. Sonra yok ben duymadım..vay ben okumadım olmasın.
Teşekkürler Serdar Bey ve Berkay Bey.Bu arada bir sorum olacak....İnternette çeşitli sitelerde çok uygun fiyatlı aksesuarlar satışa sunuluyor ( ben özellikle giyim ile ilgili bakınıyorum ). Bunların hangisine ne derec güvenebilirim ve fiyat / fayda oranı en yüksek markalar nelerdir acaba. En güvenilir alışverişi nerelerde yapabilirim ? İnternet olması şart değil. Yönlendirebilirseniz veya tavsiyelerde bulunabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.