Nezamandır Ankara grubu buluşup sohbet edemedik Önümüzdeki pazar günü buluşup tatlı yiyip tatlı konuşmaya ne dersiniz ? Buluşma tarihi : 11 kasım pazar günü Buluşma yeri : Başkent Öğretmenevi en üst kattaki kafeterya Buluşma saati : 13.30 Ankaradaki bütün üyelerimizi bekliyoruz Forumumuza üye olup hanı yokmu Ankarada buluşma diyen yeni üyelerimizi özellikle bekliyoruz herhangi bir soru için telefonum: ----------- Katılım Listesi : 1- Hakan ULUKAVAK 2- Ekrem KALAFATOĞLU 3- A.HAMDİ 4- 5- 6- . . .
Ne zamandır bunu bekliyorum ama o günde işteyim bu ne şans arkadaş.. Bir türlü kismet olmadı ankara gurubuyla tanışmak neyse selam olsun.
Sağlık olsun artık yapcak bırsey yok gelseydınız tanışırdık iyi olurdu aslında İşten erken çıkıyorsanız toplantıya bırazdaha geç gelebılırsınız
Güzel keyifli bır toplantıydı katılan herkese sohbetlerı için teşekkurler. 2tane fotoğraf var elımde fotoğraflar az sonra
Serkan abının gelecegı ıhtımalını bılıyordum ama Umut abı gelerek buyuk bır surpriz yaptı gelen herkese geldıklerı ıcın teşekkurler daha nice toplantılara inşallah bidakı toplantıda umarım katılım daha fazla olur
Ethem abı ekıpmanları sakladık Hakan abı ben Serkan abı motorla geldık hepımız ayrı ayrı gittiğimiz içinde motorların fotoğrafları çekemedık