Abiler selamlar herkese ... Cuma gecesi şok bir karar ile Eskişehir'e gitme kararı aldım. MT-07 için yola çıkacaktım sabahtan... Telefon numarası olan abiler ile gecenin bir yarısı irtibata geçtim bir kaçına ise ulaşamadık. Sonuç itibari ile Doğan PARILTI , Yavuz ÇIBUK ve İsmail ELMAS ile istibat kurup beraber gitmeye karar verdik. Sonrası .... Bindiğim otobüs bozuldu ... Yerine gelen otobüsde arızalı çıktı... Yapılacak başka birşey kalmadı ve Yavuz abiyi aradım abi beni de alın dedim ... Düşünmeden istanbulun çıkışından gelip aldılar beni... Tekrar sağolsunlar... Doğan abi bir türlü hareket etmek istemiyordu... Sürekli bahaneler.. wc girmeler... su.. sigara.. çay.. hele ki unuttuğu bir çakmak var Yavuz abinin bakışı akıllara zarar Nedeni 5 dk sonra belli oldu... Doğan abi kimseye Mustafa KARIK 'den söz etmemişti... Ve aramıza Mustafa abide katılmıştı... Görünce çok sevindim ne yalan söyleyeyim... Sonrasında tekrar koyulduk yola... Yavuz abi sanırım 200 km kadar artçı olarak taşıdı beni ... Bende can sıkıntısından fotoladım bizimkileri .... İSMAİL ELMAS --- ERHAN BAŞIMOĞLU DOĞAN PARILTI MUSTAFA KARIK Sonunda Eskişehir e geldik... Ve bayiye girdik MT-07 im sevris alanında beni bekliyordu... MT-07 yi soracak olursanız tam aklımdaki gibi bir motor scoter veya düşük CC den bu motora geçilmemesi şiddetle tavsiye edilir... Rodaj da olmama rağmen sakin kullanırken bile ufacık gaz açmanızda 1.vites teker 2. teker 3. teker 4. vitesde ancak toparlanıyor... Kısa birer sürüş yapan abiler gaz hissiden bahsedebilir (doğan parıltı) Neyse yeniden koyulduk yolumuza.... İstanbul... Yolculuğumuz harika geçti öncelikle mola verdiğimiz deki muhabbetler her şeyden öte paha biçilemezdi Ve tabi ki kazasız belasız bir şekilde döndük allah a şükür... Her birinize çok çok teşekkürler... Saygılar....
Her şey çok güzeldi. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Erhan'ım tekrar hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Şu an THY Lounge'da kahve içip bir şeyler atıştırıyorum. Uçağım saat 12.00'de. Münih dönüşü tekrar bir araya gelip mola noktalarındaki muhabbetlerimizi devam ettirmek umuduyla.
Biz senin bırak şehir değiştirme hızına, motor değiştirme hızına bile yetişemiyoruz Erhan güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullan
İyi hikaye yapmışşın Erhanım. Yalnız benim hiç fotom yok çok kırıldım. Birde İsmail'in yengeç dansını yakalasaydın tam bomba olurdu.
kardeşim hayırlı olsun tekrardan. Bahaneyle gezi super olmuş. Videoda cok iyi ellerinize saglik. En kisa zamanda araniza katilmak dilegiyle
Abiler ablalar, motor fena yağ gibi ben 1. vitese taktım biraz gaz 2. vites de bıraktım sanki tüysiklet sınıfı bir motor ağırlığı yok gibi ama 180 kilo nasıl birşey halen çözemedim
Yavuz abi sorma yaa seni fotolayamadık :/ yemek masasında çektirseydik güzel olurdu valla... Ama börekçide var foton
Motoru alana hayırlı olsun, kazasız belasız kullansın Geriye kalan yol, muhabbet, MUSTAFA ABİ'ye ayrı parantezzzz açıyorum harikaydı. Artık dostlar meclisi açılıyor gibime geliyor. En kısa zamanda Belgrad veya benzer bir lokasyonda mangal partisi ayarlayalım... Ayrıcaaaa Mustafa Abiiiiiiiiiiiiiiii öyle lounge'lerde çay çorba içmeyle olmaz bu işler ALO demeni bekliyorum Şaka bir yana bir ara terminale geldiğinde çay ısmarlayayım sana
Arkadaşlar çok imrendim size.Güzel bir gezi olmuş bahaneyle.Erhanın motoru hayırlı uğurlu olsun inşallah,sağlıklı ve iyi günlerde kullanmak dileğiyle.