Merhabalar,Bu konuyu açmamın sebebi Recep abimin başımın etini yemesidir uzun zamandır motorsuz olan ama almak için can atan Recep Beye biraz gaz verilmesi lazım.. işte cu chappy onun ilk motorlarından biri Bununla tavlamadığı hatun yok.. Şimdi hep birlikte Recep Varlı'ya destek olalım ve onuda bir motor sahibi yapalım.. Saygılar... MOTOYOKO GÖRMEK İSTEMİYORUZ!!!!
anılcım iyi niyetin için teşekkür ederim ben motosiklet işini müzik çalışmalarımın yoğunluğu ve şimdilik koyacak yer bulamama gibi nedenlerden ötürü erteledim ama mart ayı itibariyle motoyoko.dan kurtulacağım ilgin ve düşüncen için teşekkür ederim
Al bitane kapışalım bakalım bnm macitten hızlı mı kalkışta ezerim seni 0 dan 100e yarım saate cıkıyom ben be ne dıyosun sen
bak bu hem innovanın hemde bütün cup.ların atası sağlamlığıyla efsane olmuş hala izmir manisa civarında kırsalda kullanılan motosiklet.. honda star cup 90 dünyanın en ekonomik motosikleti 100km: 1.4 lt. tüketim
Vallahi bravoooooo Fotoğrafa dikkatli bakın arkadaşlar. Hem 140'la gidiyor, hem fotoğraf çekiyor hemde başında kask yok Üstelik adamın saçları çakma memoli gibi. O süratte insanın saçları arkaya yapışır.Bunun ki yeni fön çekilmiş gibi gayet düzgün. Bana pek inandırıcı gelmedi.