Yarın sabah Yalova yolu Özdilekten 10:30 da teker döner hareketle yola çıkıyoruz. Rotamız. Yalova Yüzer Köşk - Çınarcık - Teşvikiye - Delmece Yaylası - Narlı - Karacacali - Kumla - Gemlik - Bursa Gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.
bugün yalova çınarcıktaydım çok sisli dikkatli olun... organgaziden itibaren görüş gittikçe zorlaşıyor...
pazar trilyeye gittim eskişehir grubu vardı 2-3 te B.E.den vardı.. Neyse kurşunluya geçtim 10-15 motorcu geçti büyük ihtimal sizdiniz...
Sabah 09:45 te Bursa Yalova yolu Özdilekte toplaştık. Saat 11:00 Özdilekten Yalova'ya doğru çıkışımız Velespitçi dostlarımız Yalova yolundan kareler
Yolculuğumuzun ilk durağı Yalova Yürüyen Köşk. Yalova Yürüyen Köşk yolu Yürüyen Köşk ATA yadigarı.Bakalım bunu ne zaman yakacaklar. Yalova Yürüyen Köşk yolu Yürüyen Kçşk ATA yadigarı.Bakalım bunu ne zaman yakacaklar. O köşk bu köşk, Köşkün 4m 80cm yürütülmesine neden olan çınar da bu çınar.
Yalova Bursa Yolu Shell den Mavi Yeşil yol a girmek için Çınarcık istikametine girmek için çıkıyoruz. Çınarcık yolu Çınarcık Teşvikiye yolundan içeri girip Mavi Yeşil yola ucundan kıyısından girdik.
Yine yeniden Mavi Yeşil yollardayız. Artık mavi yeşil yolun sonuna yaklaşıyoruz.Birazdan Gemlik körfezini göreceksiniz şaşırmayın verryhappy Veee mavi yeşil yolun sonu.Narlı Köy deyiz.
çok güzel gezi hocam, siz paylaştıkca burada benim içim gidiyor ne güzel yerler ve kalabalık bi grup..
Niye gıcık oldun kardeşim.LT ile gitmedim ki ybr ile gittim geziye Biz oralara gelemiyoruz buyrun siz gelin yapalım bir atraksiyonlar silsilesi. Bayramda Sapanca İstanbuldere yapacağız.İstanbul'da iseniz buyrun katılın bize. İstanbuldere gezimizi burdan duyuracağım.