Selamlar Adım Cihan Demir Yaş 16 az kaldı ehliyeti İl Yalova başlıkta yazıo ama Neyse Motor Hevesim Moldial 151 rs İle Başladı Bir Tanıdıgımın Motoru Ara Sıra Verir Gezerim Sokak Aralarında Gizlice Ehliyet Olmayınca Sonra Ybr 125 Aşıgı Oldum Ehliyet Aldıktan Sonra Güvenli Sürüş Egitimide Aldıktan Sonra Motoruma Kavuşucam İnşallah
forumumuza hoş geldiniz. ehliyetsiz sürüş yapmanız sizin zararınıza!! ama terübesiz sürüş yapmanız hem siz hem de çevrenizin zararına.
cihan hoşgeldin yalovaya selamlar ehliyet hayatın boyunca sana lazım olacak bir belgedir bende 18.ime girdiğim zaman haftasında hemen almıştım
Herkese Teşkkurler Ederim Hoş Bulduk Öncelikle Birde ehliyetsiz sürüş yapmanız sizin zararınıza Demişşiniz Ama Ben Limitlerimi Biliyorum Yaşımın Küçüklünüde Biliyorum O Motorda Daha 40 Km Üstünü Görmedim Ve Tecrube Olsun Diye Biniyorum Oda Ayda Bir Kere Boş Arazi Veya Boş Sokaklarda Gidiyorum Recep.Varlı Abi Bende Ne kadar Çabuk Alabiliyorsam O Kadar Çabuk Almaya Çalışçam Hemen Hazılırım Herhalde 18 Olur Olmaz Dogum Gunumu Surucu Kursundamı Kutlasam
Çok Haklısın Abi Bisikletle Bile Ne Kazalar Oluyorki 40 Km İle Neler Olur Güvenli Sürüş Egitimi Almadan Binmemem Lazım Biliyorum Seneye Yaza Alıcam O Zamana Kadar Binmicem Bir Daha Şenol Abi