Çok Acil Buluşma - Günlük Buluşma Mesajları

Kullanıcı Adı Değiştirme Bölümü-Lütfen Başvuru İçin TIKLAYINIZ...

Geri Git   MOTOSİKLET FORUM - TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI MOTOSİKLET FORUMU > GÜNCEL KONULAR ve GÜNCEL HABERLER > Güncel Haber ve Duyurular

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-08-09, 14:44   #1
ulas
Administrator

ulas kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Mesaj Adedi: 3,148
Teşekkürler: 2,495
1,199 Mesajına 4,174 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 6613
REP Puanı : 62631
REP Seviyesi : ulas has a reputation beyond reputeulas has a reputation beyond reputeulas has a reputation beyond reputeulas has a reputation beyond reputeulas has a reputation beyond reputeulas has a reputation beyond reputeulas has a reputation beyond reputeulas has a reputation beyond reputeulas has a reputation beyond reputeulas has a reputation beyond reputeulas has a reputation beyond repute

Motosikletim:

Kan Grubum:

Exclamation Çok Acil Buluşma - Günlük Buluşma Mesajları

Merhaba Arkadaşlar,

Bu bölümde baktık hava iyi dışarıya çıkmak istiyoruz. Gezmek istiyoruz.. Burada yayınlıyoruz ve kaç kişi toplanırsak kardır diyoruz.

Bu bölümde sadece günlük ve hiç hesapta olmayan gezi ve turların duyurusunu yapıyoruz.

Lütfen sonradan yapılacak tur duyurularını burada yazmayın.
ulas Çevrimd???   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
ulas adlı kullanıcının bu mesajına 12 üye teşekkür etti.
Eski 16-08-09, 22:11   #2
Metin
Yönetici

Metin kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Mesaj Adedi: 3,323
Teşekkürler: 1,143
814 Mesajına 1,318 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 2348
REP Puanı : 19884
REP Seviyesi : Metin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond repute

Motosikletim:

Kan Grubum:

Thumbs up

Hadi motorlara atlayıp Çınarcığa gelin...
Eski 16-08-09, 22:13   #3
EROL
Administrator

EROL kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2008
Mesaj Adedi: 4,902
Teşekkürler: 1,839
1,104 Mesajına 2,192 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 3869
REP Puanı : 33549
REP Seviyesi : EROL has a reputation beyond reputeEROL has a reputation beyond reputeEROL has a reputation beyond reputeEROL has a reputation beyond reputeEROL has a reputation beyond reputeEROL has a reputation beyond reputeEROL has a reputation beyond reputeEROL has a reputation beyond reputeEROL has a reputation beyond reputeEROL has a reputation beyond reputeEROL has a reputation beyond repute

Motosikletim:

Kan Grubum:

Ohhh metin hocam tatildesin galiba.
Eski 16-08-09, 22:19   #4
Metin
Yönetici

Metin kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Mesaj Adedi: 3,323
Teşekkürler: 1,143
814 Mesajına 1,318 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 2348
REP Puanı : 19884
REP Seviyesi : Metin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond reputeMetin has a reputation beyond repute

Motosikletim:

Kan Grubum:

Evet Erol hocam...
Eski 16-08-09, 22:51   #5
Şenol SEL
Organizator

Şenol SEL kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2009
Mesaj Adedi: 5,859
Teşekkürler: 1,243
2,186 Mesajına 5,891 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 7066
REP Puanı : 64638
REP Seviyesi : Şenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond repute

Motosikletim:

Kan Grubum:

Yarın akşam üstü Orhangazi İznik yolu üzerinde ılıca kaplıcasına gidiyoruz gelmek isteyenleri bekleriz.Gece çadırlı kamp yapıp ılıcada suya giriceğiz.Sabahta işmize döneceğiz.

Gece sıcak şarap yapıp mangalda ekmek arası sucuk yapıp karnımızı doyuracağız.Gece de ılıcada yüzmeye devam.Gelmek isteyenleri bekleriz

Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın.
Motosiklet kullanmak tehlikeli bir eylemdir.

“Beyninin beş saniye önce olmadığı yere asla motorunu götürme”

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.

Şenol SEL Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Şenol SEL adlı kullanıcının bu mesajına 2 üye teşekkür etti.
Eski 18-10-09, 19:29   #6
adem.aşkaroğlu
Yeni Üye

Giriş: Oct 2009
Mesaj Adedi: 19
Teşekkürler: 2
3 Mesajına 3 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 15
REP Puanı : 40
REP Seviyesi : adem.aşkaroğlu is on a distinguished road

Wink

Alıntı:
Şenol SEL tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yarın akşam üstü Orhangazi İznik yolu üzerinde ılıca kaplıcasına gidiyoruz gelmek isteyenleri bekleriz.Gece çadırlı kamp yapıp ılıcada suya giriceğiz.Sabahta işmize döneceğiz.

Gece sıcak şarap yapıp mangalda ekmek arası sucuk yapıp karnımızı doyuracağız.Gece de ılıcada yüzmeye devam.Gelmek isteyenleri bekleriz
abi şenol abi ne olur abi yazma böle güzellikleri bitiyorum yaw millet gezio dolaşıo motorun tadını çıkarıyo ben ve diğer öğrenci arkadaşlarım össye çalışmak zorunda abi ya bizede bi ayar çekseniz ne güzel olurdu
adem.aşkaroğlu Çevrimd???   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-10-09, 20:37   #7
Şenol SEL
Organizator

Şenol SEL kullanıcısının avatarı

Mesaj Adedi: 5,859
Teşekkürler: 1,243
2,186 Mesajına 5,891 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 7066
REP Puanı : 64638
REP Seviyesi : Şenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond reputeŞenol SEL has a reputation beyond repute

Motosikletim:

Kan Grubum:

Alıntı:
adem.aşkaroğlu tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
abi şenol abi ne olur abi yazma böle güzellikleri bitiyorum yaw millet gezio dolaşıo motorun tadını çıkarıyo ben ve diğer öğrenci arkadaşlarım össye çalışmak zorunda abi ya bizede bi ayar çekseniz ne güzel olurdu
Mesajın yazılım tarihine baktın mı.
Kaç ay olmuş o mesajı yazalı.Biz gittik geldik.Orda yediklerimizi içtiklerimizi hazmettik marmara denizine yolladık bile

Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın.
Motosiklet kullanmak tehlikeli bir eylemdir.

“Beyninin beş saniye önce olmadığı yere asla motorunu götürme”

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.

Bu mesaj en son " 18-10-09 " tarihinde saat 20:40 itibariyle Şenol SEL tarafından düzenlenmiştir....
Şenol SEL Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-10-09, 09:12   #8
Hakan ERSOZ
Gold Üye

Hakan ERSOZ kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2008
Mesaj Adedi: 637
Teşekkürler: 353
115 Mesajına 191 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 276
REP Puanı : 1920
REP Seviyesi : Hakan ERSOZ is on a distinguished roadHakan ERSOZ is on a distinguished roadHakan ERSOZ is on a distinguished roadHakan ERSOZ is on a distinguished roadHakan ERSOZ is on a distinguished roadHakan ERSOZ is on a distinguished roadHakan ERSOZ is on a distinguished roadHakan ERSOZ is on a distinguished roadHakan ERSOZ is on a distinguished roadHakan ERSOZ is on a distinguished roadHakan ERSOZ is on a distinguished road

Motosikletim:

Kan Grubum:

çıkıp bir edirne(230km) yapalım bu hafta havalarda güzelleşiyor fırsat bu fırsat sabah cıkalım aksam donelım maksat gönüllerimiz bir olsun
Eski 19-10-09, 10:07   #9
Erdal Özgüner
Gold Üye

Erdal Özgüner kullanıcısının avatarı

Mesaj Adedi: 601
Teşekkürler: 454
147 Mesajına 224 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 303
REP Puanı : 2250
REP Seviyesi : Erdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished road

Motosikletim:

Kan Grubum:

çıkalım hakanım, yol yapalım, ama sen bana ayak uyduramazsın 90- 100 ile giderim ben, yada ben senden 1 saat önce yola çıkayım ancak edirne girişinde buluşuruz.
Erdal Özgüner Çevrimd???   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-10-09, 10:08   #10
Erdal Özgüner
Gold Üye

Erdal Özgüner kullanıcısının avatarı

Mesaj Adedi: 601
Teşekkürler: 454
147 Mesajına 224 kez teşekkür edildi.
REP Gücü : 303
REP Puanı : 2250
REP Seviyesi : Erdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished roadErdal Özgüner is on a distinguished road

Motosikletim:

Kan Grubum:

edirnenin tava ciğeri mükemmelmiş,
tadına bakar döneriz.
Erdal Özgüner Çevrimd???   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları