Sıkıştırılmış bir tabaka. Düşme anında darbeyi emerek vücüdunuzun zarar görmesini engeller. Düşme anında kafadan sonra omuzlar ve dirsekler yere çarpar. Bu noktalar motosiklet kıyafetlerinde koruyucu pedlerler desteklenir...
birde montun üzerineze tam olmasına dikkat edin, yüksek hızlarda balon yapan mont aerodinamiği çok kötü etkileyip fazladan güç harcanmasına sebep oluyor
ayrıca montunuzun bel, omuz, dirsek korumalarının yerli yerinde olup olmadığını kontrol edin bu korumalar kişiye göre ayarlanabilmekteler
Barış beye bu konuda katılıyorum bazı insanlar kışın içime birşeyler giyerim diye 2 beden büyük alabiliyorlar ceketlerini bu hem yorulmalarına sebep olurken koruyucu pedlerin yerinde olmaması da olası bir kaza anında hiçbir işe yaramaması anlamına gelmektedir lütfen dikkatli olalım bu ceket olayında arkadaşlar...
Doğru kıyafeti alırsanız içinize bişey giymenize gerek kalmaz. Ben 200€ verdim aldım tam bedenime göre. Kışın en soğuk havalarda bile içime bir tişört giymem yeterli oluyor. Üstelik dirsek, sırt vs. korumalarıda var. Valla giyince kendimi Arnold gibi hissediyorum
Arkadaşlar ceket konusunda tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı? Fiyatı çok abartılı olmayan(hem artçı hem de kendim için) ama kullanılabilir bir ürün mesala!
Valla açık söyliyeyim şu mont yüzünden ne çektiğimi bem bilirim üstüme göre bir türlü mont bulamadım boy 1.90 birazda geniş vücut, 3XL veya daha büyüğü AS bulabileceğim bir yer varsa ütfen söyleyin.
bende 1.90 boy 90 kg
kışlık mont ve pantalonumu polo dan aldım hatta sadece xxl,
isteğe ve modele göre bu x'ler 4'e kadar çıkıyor.
yazlık montumu 2 sene önce deltadan aldım oda xxl ve çok memnunum.
bır sey sormak ıstıyorum ben bır mont aldım orta kalıte bır mont ama sırt koruması zayıf sızce sırt korumayı ne sekılde guclendırebılırım ne ılave edebılırım ?
motorsiklet montu yeni aldım da alacagım motorun montunu aldım yalnız üzerime tam oturdu yani sıkı sıkıya .. korumalar falan kaymaması için bir düşme anında bu montun daha iyi oldugunu söyledi satıcı arkadas vücuda tam oturması daha iyi değil mi? yoksa 1 beden buyuk mu alayım ? buyuk montta denedigimde kollar uzun geldi bunun ıyı olmadıgını soyledı satıcı tecrubesine de guvenıyorum ama sizinle de paylaşmak istedim ?